Ostatni egzorcyzm

The Last Exorcism
2010
4,9 22 tys. ocen
4,9 10 1 21524
6,0 5 krytyków
Ostatni egzorcyzm
powrót do forum filmu Ostatni egzorcyzm

Celem tego temtu jest odnalezienie pewnego filmu o egzorcyzmach. Tak wiec pamiętam że kilka razy był puszczany w tv opowiadał historię dwóch rodzin(ale głownei jednej nei wiem bo oglądałam od pewnego momętu). Jednej mieszkającej na wsi i jednej w mieście. Do rodziny na wsi przyjechało 2 egzorcystów, z powodu iz uważano że jedna z córek opanował diabeł. Obawy są prawdziwe. Dziewczyna opowiada o swoich 'wizjach' czy jakoś ,ze czuje jakby nikła jakby opanowywała ja obca osoba. Wtedy widzimy na ekranach twarz równie młodej dziewczyny w krótko białych obcietych włosach która idzie w naszym kierunku. W niedługim czasie dziewczyna dostaje silnej gorączki objawów choroby ,egzorcyści robia co w ich mocy,ale dziewczyny nei udało sie uratować. Przez cała chorobę 9trwajacą chyab 1 noc) mówiła że nei da rady jej pokonać jego sama nie iwedziałą czym jest to coś. Dziewczyna nei umarła przynajmniej cieleśnie, ale jej dusza zgineła. Budzi sie rano i nei iwem jak to było ale rusza do rodziny w mieście twierdząc że jest ich córką .Rodzina na wsi nei iwme co ise z niadzieje czy oni czy ci egzorcyście czy wszyscy razem pojechali do maista do tamtej rodziny. Dowiaduja sie,ze ich córka umarła kilak lat wcześniej. Natomaist dziewczyna widzi w lustrze swoja twarz ,natomiast wszyscy inni widzą twarz dziewczyny ze wsi. Nie iwem oc było dalej.Opisałąm to zp amieci tak przypuszczam ze jest okej, jeśli komuś sie cos kojarzy proszę napiszcie .Przy okazjii jakie filmy z tej kategorii polecacie?

nitishia

kurcze wiem o jaki film chodzi bo ogladałam ale nie mogę przypomniec sobie tytułu. Jak wpadne na to to napisze.

nitishia

Egzorcyzmy Dorothy Mills. Znalazłam xD

Ranvela

to nie to...
Egzorcystami byli mężczyźni.
Poza tym film leciał na TVP1 albo 2 kilak lat temu. I to trochę nie realne aby film najpierw zadebiutował w tv a potem został przerzucony na wielki ekran .Zdarza się,ale rzadko. I wylądował by już w necie
Dzięki za fatygę :)

nitishia

Jestem pewien, że wiem o jaki film Ci chodziło... Wciąż zainteresowana :)? Bo widzę, że post zakładany już sporo czasu temu....

waldek_21

Ja się z chęcią dowiem ;)

Nika66666

No więc, nie był to przede wszystkim film, a odcinek pewnego serialu. Mianowicie chodzi o bardzo dobry amerykański serial o tego typu tematyce, pt. "Cuda". Za chwilkę napiszę, który dokładnie odcinek :)

waldek_21

ok, dzięki bardzo :)

waldek_21

Odcinek 9-ty. Polecam obejrzenie całego serialu - raptem jeden sezon, 13 odcinków :)

waldek_21

jestem wciąż zainteresowana ;)
I dzięki :>

waldek_21

To było to,ogromne dzięki raz jeszcze ;]
Szkoda mi Hannah,najdziwniejsze jest dla mnie to,że Lucinda nie pamiętała,że sie zabiła iże mieszkała w ciele dziecka ...