Film trzyma w napięciu. Bardzo dobra gra aktorska, gustowna dawka humoru, ciekawe zwroty akcji. Średnia 4,5 to zdecydowanie zbyt nisko :-)
zgadzam sie w stu procentach.Film dobry ciekawy i trzymający w napięciu.Dodatkowo zaskakujące zakończenie.Nie rozumiem dlaczego ma taka niska ocene...prawdziwe gnioty mają lepsza...oj ludziska WSTYD...
No dokładnie, zapewne z góry posypały się jedynki od ateistów. Film całkiem dobry, choć moim zdaniem zakończenie - fakt, zaskakujące, ale trochę przekombinowane.
Osobiście oceniłem na 8 - spodobało mi się to, że koniec był zaskakujący, a niewiele jest teraz produkcji których koniec zaskakuje widza :D
film wcale nie trzyma w napięciu, jedynie końcówka filmu jest w miarę ciekawa.To horror więc z założenia powinien być straszny, trzymać w napięciu, a tak nie jest. Spodziewałam się czegoś o wiele lepszego. 3/10
Film bardzo dobry. Niesamowita metamorfoza Nell. Na początku widzimy radosną, szczęśliwą dziewczynkę, która w końcu zamienia sie w demoniczną postać. Końcówka filmu bardzo mnie zaskoczyła, nie spodziewałem się takiego zakończenia. Naprawdę, film godny polecenia! :)
Dalem 5. Dlaczego? Koncowka filmu,gdzie zaczelo sie cos dziac,po czym napisy koncowe,zawiodlem sie troche w tej kwestii,ale film ogolnie ujdzie,na pewno lepszy od Egzorcysty,realistyczniej ukazany.