Ostatni egzorcyzm

The Last Exorcism
2010
4,9 22 tys. ocen
4,9 10 1 21524
6,0 5 krytyków
Ostatni egzorcyzm
powrót do forum filmu Ostatni egzorcyzm

Jak myślicie, skoro film tak urwali będzie następna częś, która opowie nam co się stało z tym pastorem?

ocenił(a) film na 1
kewka5

tak będzie następny i nazywać się będzie "przedostatni egzorcyzm"

kewka5

W jednej ze scen ktoś z ekipy znalazł rysunki, pamiętasz? Na jednym z nich był pastor w płomieniach z krzyżem w ręku oraz kamerzysta z tą dziewczyną, którzy są posiekani (odrąbane głowy mieli czy coś :D) Dziewczynę jeszcze widzieliśmy na końcu jak ją ganiali z siekierą, a pastor przecież w imię boże leciał do ognia ! Tak czy inaczej - darujcie sobie kontynuację. Początek tego filmu zmylił mnie do tego stopnia, że myślałam że to nadal reklamy ..

ocenił(a) film na 1
onlyoluss

Co do początku miłem to samo chyba z 10 minut myślałem że to zapowiedź jakiegoś innego filmu<hahaha> A co do następnej części to żartowałem, nawet za drmo na film bym nie poszedł;/

ocenił(a) film na 3
fmg

no tak, macie rację ale skoro potrafili jeden taki film zrobić i dobrze zareklamować, że wielu ludzi poszło, to może zrobią jeszcze jeden, zapewne zarobili tyle ile potrzebowali to czemu tego nie powtórzyć? Osobiście bym na niego nie poszła.

ocenił(a) film na 6
kewka5

Z którym pastorem?

ocenił(a) film na 6
mihura

Film urwali?
Jeszcze nie oglądałem a już wiem,że pastor ma prz......e i w pewnym momencie przerwali.
To się k...a nazywa spoiler.

ocenił(a) film na 8
mihura

ale zakonczenie moze powinno byc inne...mimo to film jest, moim zdaniem dobry...idz, warto dla samej Ashley Bell, ktora gra ta opetana dziewczynke...na prawde przeraza

ocenił(a) film na 1
Gatiniusha

tak końcówkę urwali bo chyba nie wiedzieli jak zakończyć ten film bo tekst "i żyli długo i szczęśliwie" za bardzo tu nie pasuje:)<hahaha> ja straciłem przez to 11 złoty a film nie jest ani straszny ani fajny, bardziej przypominał ten film komedie bo u mnie kino się świetnie bawiło. co do dziewczynki że niby opętana to miałem wrażenie że ona udaje aby zwrócić na siebie uwagę i to dość kiepsko. constantin zgniótł ten film

fmg

Ja się cieszę, że akurat trafiłam na promocję i też tylko 11zł, nie było na co iść to wypadło na tą właśnie komedię :D Co do kontynuacji filmu - ludzie zrazili się do filmu po pierwszej części, wątpię żeby po takich ocenach robiliby kontynuację, z resztą nie maja do czego. Pastor na końcu umiera, tak jak ekipa filmowa, no chyba że jakoś tajemniczo przeżył, no ale kto wie.

ocenił(a) film na 1
onlyoluss

Ja miałem iść na piłę 3D a wypadło na to bo fajny był obrazek:D a na pile nie było miejsc;/ Co do kontynuacji też jestem twojego zdania ale wiesz to ameryka tam zawsze można zrobić kontynuację:/