Ostatni egzorcyzm

The Last Exorcism
2010
4,9 22 tys. ocen
4,9 10 1 21524
6,0 5 krytyków
Ostatni egzorcyzm
powrót do forum filmu Ostatni egzorcyzm

oplaca sie?

ocenił(a) film na 5

czy nie, dzieje sie cos ciekawego czy jest zanudzony? niech ktos odpowie

ocenił(a) film na 3
sebeks1989

to ja odpowiem
film jest straszliwie nudny choć niektórzy twierdza ze ma klimat i świetnie buduje napięcie czego ja nie zuważyłem przez półtorej godzny nic sie nie dzieje akcja snuje sie wolno i niemrawo ,zakończenie jest idiotyczne obejrzyj sobie starutkiego egzorcyste lepiej ewntualnei egzorcyzmy emily rose czy nawet doroty mils ale ten film unikaj go jak ognia

ocenił(a) film na 5
przmemo666

ogladałem stare egzorcyzmy i emiliy rose tez i jeszcze egzorcyzmy dorothy mils taki sobie , wejdz do mnie na profil i zobacz
dzieki za odpowiedz, obejrzałem 20 min i wyłączam, pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
sebeks1989

Zdecydowanie się nie opłaca. Początek jest nudny i przegadany, na rozwinięcie akcji trzeba czekać dość długo i można je przegapić a koniec filmu jest po prostu idiotyczny. Całość zbudowana jest chaotycznie, ma wg. mnie niepoprawnie budowane tempo, które zanim zdąży się rozkręcić na dobre to spowalnia nie budując praktycznie poczucia grozy. Z tego też powodu film zdecydowanie nie ma klimatu. Zdjęcia słabe, scenariusz słaby, efekty specjalne w porówanniu do innych filmów tego rodzaju beznadziejne. Gdyby to była parodia tego gatunku filmów może bym dał gwiazdkę więcej. Omijać szerokim łukiem ;/

ocenił(a) film na 3
Staniqs

reklamowali go jak wielki hit, a to po prostu niskobudżetowe byle co zrobione na styl dokumentu przez 50 min nic się nie działo, potem gdy myślalam, że akcja sie rozkręca koniec i po filmie

ocenił(a) film na 5
wikiw99

ale screeny ma dość ciekawe :p i to mnie ciągnie wlasnie zeby obejrzeć ten film:) nie wiem, zobaczymy jak to bedzie, dzieki za odp