PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632093}

Ostatni pasażer

Last Passenger
2013
4,9 3,5 tys. ocen
4,9 10 1 3543
Ostatni pasażer
powrót do forum filmu Ostatni pasażer

Moim zdaniem film byl bardzo dobry, najlepszy byl aktor ktory gral polaka. Polecam!

ocenił(a) film na 8
klakomek

Zgadzam sie ,bardzo dobry film trzyma w napieciu i jest ciekawy.8/10.

ocenił(a) film na 6
reoms2

Moja ocena to to 6/10, bo rozczarowało mnie zakończenie. Spodziewałem się jakiegoś zwrotu akcji w stylu Hitchcocka, np. że zamachowcem okazuje się jeden z pasażerów, którego nikt nawet nie podejrzewał, bo potrafił być raz w wagonie, a raz w kabinie maszynisty (lub chociaż miec tam zainstalowane urządzenie głośnomówiące, żeby wykiwać Lewisa). A tak... Wyszło trochę blado i banalnie. Chociaż zgadzam się, że trzymał w napięciu - tym bardziej, że oglądałem go pieczołowicie poprawiając napisy po jakimś niechlujnym tłumaczu wspartym zapewne głównie translatorem on-line.

ocenił(a) film na 6
klakomek

Tak [uwaga spojler], nasz ziomek okazał się bohaterem, chociaż na początku, zapowiadał się z niego klasyczny dresik z sieczką we łbie. A tu proszę: nie dość, że odważny, to jeszcze wykształcony! Wstydźcie się, Angole - każecie sprzątać naszym inżynierom! Jak to o was świadczy? ;)

ocenił(a) film na 5
rebelmale_2

haha dokładnie :)
Tylko mogli dac prawdziwego Polaka, bo aktor z niego świetny, no ale akcent? Cóż....My tak nie mówimy. Kiepsko zacytował Misia Uszatka