A co rozumiesz poprzez "nie dla dorosłych" ? Wiesz nie wysiliłeś się za bardzo pisząc "bardzo zły" :P
wiesz małżonka określiła ten film na średni (5/10) ale jak dla mnie to naciągane bardzo zły, bo bardziej byłem skłonny dać 1/10, tj. nieporozumienie.. tak tak nieporozumienie.. taka jest moja ocena na dla tego filmu.
Ja też jestem dorosła i uważam co innego ! Choć nie lubię Miley Cyrus bo jak dla mnie to "pusta pozerka" muszę przyznać że w tym filmie mile mnie zaskoczyła i naprawdę przypadł mi do gustu. Szczególnie podobała mi się więź jaka wytworzyła się na końcu pomiędzy nią a ojcem jak grała na fortepianie a blask słońca przebijał się przez witraż w kościele. Polecam więc nie tylko młodym ;)
Jeśli tu mowa o tej aktoreczce, to szczerze Ci powiem, że okropnie mnie irytowała. Co do więzi z ojcem.. hm.. "tato musiałeś wszystko popsuć.. zachorowałeś na raka i popsułeś mi wakacje..." - no tak piękna więź, nie wspominając tego jak przyjechałą do ojca... Nie Nie Nie. Ten film to porażka. Irytująca główna bohaterka i z pewnością to nie kino dla dorosłych. Oceniam target na 12-16 lat. Pomyliłem się z tym filmem i nie potrzebnie oglądałem.
Twój wiek na ile wyceniasz bo bycie faktycznie dorosłym a mieć te 18 czy nawet 20 lat tylko to dość spora różnica. (nie najeżdżam ani nie prowokuje tylko grzecznie pytam)
A ja ci grzecznie odpowiem. Fakt że mam 19 lat ale to w którym roku się urodziłam nie ma znaczenia bo człowiek wcale nie musi mieć 18 czy 20 lat by być dorosłym ważne jak postępuje i myśli to jest dorosłość a ja się czuję dorosła...
No i właśnie mi o to chodziło, że można mieć i te 18/20 lat a zachowywać się jak 13 letni szczeniak bądź na odwrót lecz ta pierwsza opcja jest chyba "popularniejsza" ;)
PS: Pytanie kierowane było do @jober19
"Co do więzi z ojcem.. hm.. "tato musiałeś wszystko popsuć.. zachorowałeś na raka i popsułeś mi wakacje..." - no tak piękna więź, nie wspominając tego jak przyjechałą do ojca..." - ale w tym filmie mniej więcej o to chodziło, że miała być taką zbuntowaną nastolatką, która nie ufała swojemu ojcu a w końcu po czasie się przekonała.
Film jest dla każdego, ew. horrory niektóre bądź filmy erotyczne nie powinny być dla dzieci (młodzieży młodszej). Może to nie film zasługujący na oskara ale miło się go oglądało i ja go polecam nie zrażając się do głównej bohaterki a ty widzę masz wymagania co do filmów i ich wątków bo w dzisiejszej kinemografii większość filmów tak wygląda.
to chyba żart.., że większość filmów tak wygląda...
Polecam dla dorosłych film nie nowy Casablancę. Rewelacja. Zobaczyłem go po raz pierwszy w zeszłym tygodniu. Rewelacja!
A ostatnia piosenka to chłam dla nastolatków.
To nie jest żart, spójrz na te nowe wychodzące filmy jaka jest ich ocena? średnia myślę, że 6 nie przekroczy :P
To zobacz sobie "nowe" filmy: Prawnik z Lincolna, Drive, Rytuał, Jestem Bogiem, Kocha,lubi,szanuje. Nowe i średnia powyżej 6, a nawet i siedem:P