Beznadziejna para, ona i on. Po prostu nie potrafili zagrac. Popsuli cały film.
jego ścierpię. był w miarę dobry. ale Miley to porażka. złapałam chwilową żenue gdy ją zobaczyłam w roli głównej. osobiście nie mam nic do tej aktorki ale jej twarz mnie drażni. i faktycznie, film popsuty.
Wszyscy czepiają się tej roli Miley, a mi się ona w tym filmie podobała. Nie przepadam za nią, ale doceniam tą rolę. Zagrała na tyle dorośle, że nie powinniście tak się nad nią znęcać. Trochę żenujący w tym filmie był jedynie Liam, który wg mnie nie jest zbyt dobrym aktorem. To tyle, dziękuję.
Mnie też bardziej wkurzał Liam. Fakt faktem - role główne mogłyby być lepiej obsadzone. Za to Jonnah był rewelacyjny! Mimo wszystko 8/10 - ekranizacja wierna książce (poza kilkoma drobiazgami).
Obsada nie zbyt dobra to trzeba przyznać najlepiej zagrał Bobby Coleman jak na swój wiek, a co do Miley to nie zagrała zbyt dobrze, ale to początki więc okaże się w dalszych produkcjach.
@Magdalenka92 to że ich nie lubisz nie znaczy że nie potrafili zagrać.
Nie przepadam za Miley i Liamem ale uważam że nie zagrali źle. Szczególnie główna bohaterka.
Ja uważam,że Miley zagrała dobrze,ale bez rewelacji. Za to film ciekawy,dobrze dobrana muzyka i wgl .8/10.