...Ktoś to oglądał???
A może wiecie gdzie to ściągnąć???????
Jak ktoś wie gdzie gzie to niech poda link.
Będe bbardzo wdzięczna :)
@ Katie_Cassidy_2/
/film "The Last Song", będziesz mogła zobaczyć w polskich kinach, od 11 czerwca. /pozdrawiam.
Hmmm...
No cóż miałam nadzieję że chociaż po angielsku będzie...
Dzięki za info.
Ja już widziałem a to moja recenzja :
Powiem wam szczerze że lubię piosenki Miley Cyrus a sama Hannah Montana: Movie dosyć mi się podobała tak samo jest ze Szkołą Uczuć autorstwa Nicholas Sparks.
Niestety Ostatnia Piosenka to już inna bajka.
Ale zacznę od plusów filmu bo jakieś są :
+ przede wszystkim piosenki Miley Cyrus a zwłaszcza When I Look At You , poza tym naprawdę ładne zdjęcia i to chyba na tyle ;
- teraz niestety wady : a przede wszystkim bardzo słaba gra aktorska , wiele się mówił o tym iż Miley jest wschodzącą gwiazdą ale chyba niepotrzebnie rezygnowała z serialu ( przez cały film nie mogłem znieść tego jej akcentu ), nie lepiej wypada Liam Hemsworth jest sztywny jakby miał kij w d..pie ,reszta aktorów to porażka ;
- także sam scenariusz na film jest nieciekawy , co powoduje że Last Song jest po prostu filmem nudnym przez duże N , miało być wzruszająco i dramatycznie a wyszła melancholijna papka tylko dla najmłodszych i najbardziej wytrwałych ;
- kolejna wada to pan Sparks i scenarzyści którzy myślą że jak zrobią film o końcowym umieraniu to zawsze im wyjdzie otóż tak nie jest panowie i czas to zmienić bo już panowie nudzicie ;
- wątek miłosny , jaki wątek miłosny , przynajmniej się nie zachowuje jak Bella ze Zmierzch ( jak dziecko " zmień mnie , zmień mnie ... " ) ale i tak to wyszło kiepsko ;
- a na końcu i tak zagrała , jakby nie było wiadomo;
- już lepiej obejrzeć landrynkowe Siódme Niebo albo jeszcze raz Szkołę Uczuć niż drugi raz męczyć się z tym , to nie Szkoła i daleko jej do niej ;
- to nie jest film o umieraniu i pogodzeniu się ze śmiercią ani też romans to hybryda tych gatunków i idziecie na własną odpowiedzialność.
Moja ocena w skali od 1 do 6 3,3
Mam nadzieję że to nie przekreśli "kariery" Miley choćby tej muzycznej.
Jakiś tam dorobek w jej karierze jest a i tak to lepsze niż inne filmy z aktorkami z Disney Channal.
A może jednak . Ale nie chcę zdradzać zakończenia bo niektórzy czekają na film.
fajnie, że kilka osób deklaruje, że obejrzało, a ocen wystawionych jest 75. Przepraszam, ale na podstawie czego? Plakatu, recenzji i trailera??
Ja jej muzyki nie trawię, przez nią 12 latki i jej inne fanki uważają że są takie "cool" bo słuchają rocka. Yhy, dobre sobie. Ja np. wolę cięższe granie więc jej głosik mnie po prostu irytuje.
Cyrus..Pff...akrorka pożal się Boże. Jej mimika i gesty są okropne, dzieciaki z przedszkola bardziej się wczuwają w role niż ona.
Zakładam że ten film dobry to z pewnością nie będzie.