Film całkiem niezły , gdyby tylko zmienić główną bohaterkę. Miley niestety (lub stety) źle mi
się kojarzy , przez co ciężko ogląda się całość ;/
Gdybym miała taką możliwość. Jednak teraz to i tak byłoby bez sensu. No cóż. Szkoda :)
jak dla mnie nie jest źle. uważam, że dobrze wpasowała się w rolę. oczywiście przymykając oko na hanne montane :P
Właśnie, przez cały film miałam wrażenie, że zaraz wskoczy w perukę :) Ciężka sprawa.
Po prostu nie ma to jak wyrobić sobie opinie na temat danego aktora i ciągnąć to przez całą jego karierę.
Nie oglądając nigdy debilnych produkcji "disneyowskich" nie wiem typu Hannah Montana czy tam High School Musical czy też inne pierdoły, nie miałem wgl wyrobionej opinii na temat Miley i uważam, że bardzo dobrze zagrała i potrafiła poruszyć w tym filmie. Głos ma przyjemny dla ucha, da się jej słuchać z wyglądu też nie wydaje mi się jakaś tam tragiczna, to dlaczego ludzie potrafią być tak ślepi i wgl jej nie docenić ?? brr przeraża mnie to.
Powiem tak. Znam inne tego typu disneyowskie gwiazdki, które zupełnie mi nie przeszkadzają. Jednak ona działa mi na nerwy. Nie jest to spowodowane tym, że grała w znanym wszystkim serialu "Hannah Montana", chociaż jak już pisałam cały czas miałam wrażenie, że zaraz założy perukę. Nie wydaje mi się żeby szczególnie dobrze zagrała główną bohaterkę tego filmu, ale to już moje zdanie. Chyba każdy ma prawo je mieć i dzielić się nim z innymi.
Zgadzam się z Tobą. Nie jestem absolutnie jedną z tych jej 14-nasto letnich fanek, które bronią jej pod każdym względem, po prostu nie lubię takiego szufladkowania. Miley nie jest złą aktorką, wyrabia się i myślę, że ocenianie jej na podstawie durnych disney'owskich produkcji jest żałosne. Dajcie jej szansę, może pozytywnie nas zaskoczy? I nie mówię tu o jej karierze muzycznej, tutaj byłoby ciężko ;)
Też uważam że dobór głównej aktorki był chybiony... Nie znam jej z tych disneyowskich produkcji ale jakoś nie przekonała mnie jako aktorka.
Nie rozumiem czemu tak wszyscy naskakują na Miley. Ja ją lubię i uważam, że zagrała niezle, chociaż film nie jest zbyt wybitny, bardzo przewidująca historia, ale ciągnie się za nią łatka Montany zresztą też niesłusznie bo serial był zabawny i miał jakieś przesłanie. Nie widze w nim nic złego. Aktorsko nie jest najgorsza, mimike posiada, zagrac emocje też potrafi. Uprzedzając nie mam 14 lat.
Mi się film może i by podobał gdyby właśnie nie Miley. Nic do niej nie mam tak naprawdę, bo nie obchodzi mnie gdzie wcześniej grała, co z tego że Hannah Montana i Disney. Lecz ona według mnie źle zagrała w tym filmie strasznie sztucznie, nienaturalnie. No chyba że taką już jest aktorką. Nie wiem bo to był pierwszy (i ostatni) film który z nią obejrzałam.