Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Wie ktoś dlaczego z polskich kin wycofali ten film?????

Kala2153

Ja wiem bo podobno w innych krajach mimo że gra w nim Miley Cyrus nie przyniósł dużych zysków więc w Polsce wpisali go nas straty i dla tego też nie wchodzi do kin a szkoda. Czytałam książkę i jest naprawdę niezła żałuje że tego filmu nie będzie :-(

ocenił(a) film na 8
mazurek5

Ludzie powinni zacząć czytać więcej książek, to może wtedy poszliby na "The Last Song" do kina. Ja np. przeczytałam powieść i jest to moja ulubiona książka i chciałabym to zobaczyć :/ Niestety gdyby większość ludzi miała wybrać między "Hannah Montana: The Movie" a "The Last Song" to wybraliby zapewne to pierwsze. Do M. Cyrus nic nie mam, a na zwiastunie film zapowiadał się świetnie :/ I szkoda, że jej pierwsza poważna produkcja nie osiągnęła rozgłosu a za to taka "Hannah Montana" ma miliony fanek. Gdyby tak nie było to może przynajmniej jakaś część tych, którzy jej nie lubią spojrzeliby na nią inaczej.
I od razu zaznaczam, że nie jestem jakąś "słitaśną fanką Hannah Montana".
:) Może jednak wprowadzą.

ocenił(a) film na 10
m_0502

Może:) Super by było. Ale owinni wypuścić chociaż na DVD.

chica_lobo

czekajcie....buahahah.....

Kala2153

wielka szkoda. nie jestem jakims fanem cyrus ale dobry melodramat to jest to...wielka szkoda. zapowiadał sie nieźle .

Mihail85

Właśnie obejrzałam ten film, w wersji okropnej, bądź co bądź, ale tak jak nie cierpiałam Miley Cyrus, tak ją polubiłam, poważnie. Film jest świetny, a ona w końcu robiła coś więcej niż się szczerzyła do kamery. Poważna produkcja, słyszałam że bardzo krytykowana ze względu na główną bohaterkę, ale bez Miley wydaje mi się, że ten film już nie byłby taki sam teraz.

ocenił(a) film na 8
joashia

Ja też ją polubiłam, ale nie ze względu na film tylko na to, że gdy czytałam książkę to Ronnie wyobrażałam sobie jako Miley Cyrus :P No i nie mogłam jej nie polubić bo uwielbiam książkę, uwielbiam Ronnie, Willa i Steve'a i w ogóle. A tak poza tym, Miley zaczyna się zmieniać, już dawno wyrosła z Hannah Montana. Nie szufladkujmy.

Kala2153

W BRAVO napisali, że jako przyczynę podano złe wyniki oglądalności. Ale w tej gazecie są też kadry z tego filmu i dla tych, którzy chcą zanć koniec, to polecają książkę Nickolasa Sparksa ,,Ostatnia piosenka''

ocenił(a) film na 7
Kala2153

wie ktos kiedy bedzie mozna sciagnac dobra wersje bo niestety znalazlam same kamerki:(

Kasiczkaa

Juz jest dvdrip

idasiek

http://www.kickasstorrents.com/the-last-song-2010-dvdrip-xvid-zmg-t4256395.html
idealna wersja, polecam : )

ocenił(a) film na 9
dancerosi

ale jak się obsługiwać tą stronką? jak to ściągnąć??

ocenił(a) film na 7
Kala2153

Ściągasz plik torrent i jakiś program, który to obsłuży np uTorrent. Jak zainstalujesz program to w lewym górnym rogu będzie ikonka (biała karteczka z zieloną strzałką), klikasz na nią zaznaczasz plik torrent akceptujesz zawartość i śmiga

VAMP

mam takie pytanie. Są napisy po polsku?

ocenił(a) film na 9
majha

na ekino.tv jest ten film z napisami:]

Kala2153

dystrybutor mógł sporo zarobić na tym filmie. Trudno ich strata.