Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104953
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Dramat

ocenił(a) film na 8

Pewnie niektórzy z was myślą, że to będzie mdłe, happy end'em i dla nastolatek. Moje zdanie jest inne. Nie dość, że ma to być DRAMAT to jeszcze powiększcie sobie okładkę filmu.Ten film jest twórców 'Walk to remember (Szkoła uczuć) ' i 'Notebook' (Pamiętnik)' !!

PS : Co wy ciągle macie do Miley?! Rozumiem, że niektórzy jej nie lubią, ale podsumujcie jej grę aktorską w tym filmie po premierze !

angela7777777

Jej dotychczasowa gra daje wyraźny obraz jej umiejętności, zupełnie nie poparty jej sławą. Ale czego wymagać od 12 letniej (i niżej) widowni.

ocenił(a) film na 8
cokane87

12 letnia widownia ??
zalozne
nie mam 12 lat a nikt nie bedzie mi mowil co ma mi sie podobac a co nie !

ocenił(a) film na 10
cokane87

Nie rozumiem, dlaczego ja tak oczerniacie ? Zapewne widzieliscie ja tylko w Hannie Montanie i juz jestescie na nie, ze sobie nie poradzi i co nie tylko. Ja z wielka checia obejrze film z nia i nie mam 12 lat :)

ocenił(a) film na 5
angela7777777

Tak!!!Zgadzam się w 100% lubie barrrdzo te 2 filmy i sądze że ten będzie nawet może będzie równiedobry jak tamte!!!I sądze że Miley poradzi sobie doskonale!!!To będzie wielka odmiana!!!Ale sądze że film ma dobą obsade i pomysł mi się podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katie_Cassidy_2

Ja to już się nie mogę doczekać i filmu i momentu kiedy do księgarni wejdzie przetłumaczona na polski ta książka. A i czemu cały czas jest że Miley jest okropna ohydna itp.?? Jak ktoś jej nie lubi to nikt nie zmusza do komentowania i obejrzenia tego filmu...

angela7777777

Zacznę od tego : ja do miley nic nie mam , jak na razie . ; D
Filmu wręcz się doczekać nie mogę , chciałabym bardzo zobaczyć jak poradzi sobie młoda cyrus , poza planem hanny montany .
bo jak na razie tylko stąd ją kojarzę < ' 33333

angela7777777

Ja myślę, że skoro to film na podstawie powieści Nicolasa Sparksa to czekam na niego z niecierpliwością bez względu na to kto w nim zagra, to by było na tyle ; ))

PS: Ponoc Mandy Moore też jest denną aktorką, a "Szkoła uczuc" to niesamowity film!!!

ocenił(a) film na 8
angela7777777

Zgadzam się ;] Miley nie jest taka zła a my jej jeszcze nie znamy tak dobrze bo tylko z Hanny którą oglądają dzieciaki;] Ja uważam że sobie świetnie poradzi bo zwiastun jest kapitalny a do ekranizacji powieści Nicholasa Sparkss nie wzieli by byle kogo ;-)

kawa_124

Skoro 'The Last Song' napisał Nicolas Sparks, to nie mogą z tego zrobić mdłej, sztucznej komedyjki;) Może nie będzie tak źle

pacyfkax

To nie będzie komedia romantyczna tylko dramat więc jak już to będzie wyciskacz łez i bardzo dobrze, czasem dobrze jest się wzruszyc ;-)) hehe

angela7777777

no zgadzam się skoro film jest oparty na powieści tego pisarza to może choć fabuła go uratuje i nie będzie aż tak źle ;P

ocenił(a) film na 5
ellie_061

Ja za bardzo nie widzę gdzie ten cały "dramat". To że jej rodzice się rozwiedli?
Uwielbiam filmy na podstawie książek Sparksa... No ale tutaj zadziałało tu w drugą stronę najpierw film później książka... Biorąc pod uwagę że to film robiony pod tą konkretną aktorkę może być niewypał..
A jak się podobał "Dear John"? Jeszcze nie widziałam ale się wybieram:)

JoA_4

Znając twórczość Sparksa to nie będzie szczęśliwie kończąca się opowieść miłosna... Często jego powieści kończą się śmiercią lub rozstaniem...

ocenił(a) film na 4
wiolnik4

Z ciekawostek: "Nicholas Sparks napisał scenariusz specjalnie dla aktorki Miley Cyrus, natomiast dopiero po jego stworzeniu powstanie książka o tym samym tytule."

Mozemy sie spodziewac, ze nie bedzie to typowy film oparty na ksiazkach N. Sparks'a poniewaz powstala ona dopiero po scenariuszu.