Pewnie niektórzy z was myślą, że to będzie mdłe, happy end'em i dla nastolatek. Moje zdanie jest inne. Nie dość, że ma to być DRAMAT to jeszcze powiększcie sobie okładkę filmu.Ten film jest twórców 'Walk to remember (Szkoła uczuć) ' i 'Notebook' (Pamiętnik)' !!
PS : Co wy ciągle macie do Miley?! Rozumiem, że niektórzy jej nie lubią, ale podsumujcie jej grę aktorską w tym filmie po premierze !
Jej dotychczasowa gra daje wyraźny obraz jej umiejętności, zupełnie nie poparty jej sławą. Ale czego wymagać od 12 letniej (i niżej) widowni.
12 letnia widownia ??
zalozne
nie mam 12 lat a nikt nie bedzie mi mowil co ma mi sie podobac a co nie !
Nie rozumiem, dlaczego ja tak oczerniacie ? Zapewne widzieliscie ja tylko w Hannie Montanie i juz jestescie na nie, ze sobie nie poradzi i co nie tylko. Ja z wielka checia obejrze film z nia i nie mam 12 lat :)
Tak!!!Zgadzam się w 100% lubie barrrdzo te 2 filmy i sądze że ten będzie nawet może będzie równiedobry jak tamte!!!I sądze że Miley poradzi sobie doskonale!!!To będzie wielka odmiana!!!Ale sądze że film ma dobą obsade i pomysł mi się podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja to już się nie mogę doczekać i filmu i momentu kiedy do księgarni wejdzie przetłumaczona na polski ta książka. A i czemu cały czas jest że Miley jest okropna ohydna itp.?? Jak ktoś jej nie lubi to nikt nie zmusza do komentowania i obejrzenia tego filmu...
Zacznę od tego : ja do miley nic nie mam , jak na razie . ; D
Filmu wręcz się doczekać nie mogę , chciałabym bardzo zobaczyć jak poradzi sobie młoda cyrus , poza planem hanny montany .
bo jak na razie tylko stąd ją kojarzę < ' 33333
Ja myślę, że skoro to film na podstawie powieści Nicolasa Sparksa to czekam na niego z niecierpliwością bez względu na to kto w nim zagra, to by było na tyle ; ))
PS: Ponoc Mandy Moore też jest denną aktorką, a "Szkoła uczuc" to niesamowity film!!!
Zgadzam się ;] Miley nie jest taka zła a my jej jeszcze nie znamy tak dobrze bo tylko z Hanny którą oglądają dzieciaki;] Ja uważam że sobie świetnie poradzi bo zwiastun jest kapitalny a do ekranizacji powieści Nicholasa Sparkss nie wzieli by byle kogo ;-)
Skoro 'The Last Song' napisał Nicolas Sparks, to nie mogą z tego zrobić mdłej, sztucznej komedyjki;) Może nie będzie tak źle
To nie będzie komedia romantyczna tylko dramat więc jak już to będzie wyciskacz łez i bardzo dobrze, czasem dobrze jest się wzruszyc ;-)) hehe
no zgadzam się skoro film jest oparty na powieści tego pisarza to może choć fabuła go uratuje i nie będzie aż tak źle ;P
Ja za bardzo nie widzę gdzie ten cały "dramat". To że jej rodzice się rozwiedli?
Uwielbiam filmy na podstawie książek Sparksa... No ale tutaj zadziałało tu w drugą stronę najpierw film później książka... Biorąc pod uwagę że to film robiony pod tą konkretną aktorkę może być niewypał..
A jak się podobał "Dear John"? Jeszcze nie widziałam ale się wybieram:)
Znając twórczość Sparksa to nie będzie szczęśliwie kończąca się opowieść miłosna... Często jego powieści kończą się śmiercią lub rozstaniem...
Z ciekawostek: "Nicholas Sparks napisał scenariusz specjalnie dla aktorki Miley Cyrus, natomiast dopiero po jego stworzeniu powstanie książka o tym samym tytule."
Mozemy sie spodziewac, ze nie bedzie to typowy film oparty na ksiazkach N. Sparks'a poniewaz powstala ona dopiero po scenariuszu.