Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104955
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Co z tego, że jest tu Miley ? Nie lubię jej, ale film jest super. Szczerze mówiąc to się, aż
poryczałam ;)

angela436

To jeden z moich ulubionych filmów też płakałam i fajni aktorzy (dla mnie)

ocenił(a) film na 9
angela436

Szerze mówiąc miałam uprzedzenia do filmu przez panne Cyrus ,ale po obejrzeniu stwierdzam że zagrała dobrze :)

ocenił(a) film na 10
ZlodziejkaWody

mi sie tez on bardzo podobał . nie ryczałam, bo nigdy na filmach nie płacze . ;d nie przepadam za Miley ale podobała mi się jej gra aktorska . Fajny był ten film . Każdy chyba marzy o takiej miłości .

ocenił(a) film na 9
angela436

Super film, też płakałam. Obsada fajna. Szczerze mówiąc obejrzałam z powodu Miley, chciałam zobaczyć jak się spisała.
Dobrze jej wyszło ;)

ocenił(a) film na 7
angela436

Moim zdaniem Miley nie poszło za dobrze w tej roli, ale film bardzo mi się podoba !
Chcemy więcej takich filmów ! ; DD

ocenił(a) film na 7
kaaxD258

Poryczalam się na początku filmu . Nie jest zły.

ocenił(a) film na 10
kaaxD258

Tak ! Też bym chciała takich filmów więcej. ;)

ocenił(a) film na 5
angela436

Daję pół na pół ze względu na grę aktorską Miley, kompletnie nie udało się jej odegranie tej roli, a reszta jak najbardziej w porządku.

ocenił(a) film na 8
ilenoiz

Cóż ja też zbytnio nie lubiłam Miley ale po tym filmie trochę się do niej przekonałam. Jej gra aktorska nie była taka zła, oczywiście poleciały mi łzy .

drlilymoscovitz

Czasem rozbrajała mnie jej gra, sztuczność w pewnym sensie, ale akceptuje to i da się znieść, bo jej braki uzupełniał filmowy partner. Jestem wyrozumiała także ze względu na to, iż jest to jedna z kilku pierwszych tak sporych roli na dużym ekranie. Ogólnie filmy, które realizują fabułę książek Sparksa wywołują u mnie niesamowite uczucia - od wzruszenia po śmiech. Wylałam na tym filmie mimowolnie morze łez.