Cały film patrzyłam na nią poprzez pryzmat "Hanny Montany (?)" i nie mogłam się tego wyzbyc. Pasowała do tego filmu, jak mówiąc starym przysłowiem pięśc do twarzy. Inna aktorka i film zyskałby więcej plusów. A tak, niezbyt przyjemnie się go oglądało
Szkoda że tak myślisz no ale niestety większość naszego społeczeństwa widzi ją wciąż w wcieleniu Hannah Montana i ciężko będzie się od tego odzwyczaić ponieważ trochę to trwało (6 lat).
Film był dobry pomimo Miley Cyrus a ludzie którzy ciągle w niej widzą HM to wciąż będą oceniać jej filmy na podstawie serialu przy którym można powiedzieć się wychowała.
Dajcie jej szanse, ja wierzę że stać ja na więcej i postara się zagrać w następnym jak najlepiej!
Może się powtarzam ale każdy nowy taki właśnie ma wstęp i trzeba mu czasami to uświadomić.
Film mi się podobał. Miley to śliczna dziewczyna, wcale nie patrzę przez nią na pryzmat Hannah Montanna. Po prostu mam zastrzeżenia do jej min i jej głosu. Powinien być delikatniejszy, ale mimo wszystko podoba mi się.
Moim zdaniem film dobry. I chyba za bardzo się niektórzy wgłębiają w tą Montanę, itd. Grała tam to grała, osobiście nigdy tego serialu nie oglądałam, ale nie jestem jakoś uprzedzona. Jest coraz starsza, dostaje poważniejsze role, i nie powinno się jej oceniac nadal po tym w czym grała na początku. Pozatym, co wy się tak uparliście na tą Montanę, film dla dzieci, nie robią tam nic złego. Ewidentnie widac, że jest to coś dla młodszej widowni i śmieszy mnie jak starsze osoby tak strasznie się tym podniecają, wyzywają, przeklinają, wylewają żale. A to tylko serial dla dzieci. Ludzie, puśccie na luz. Pozdrawiam :)