Gdyby nie fakt że moja dziewczyna jest zafascynowana odtwórczynią głównej roli to najprawdopodobniej nigdy nie obejrzał bym tego filmu a jestem pozytywnie zaskoczony gdy zpoczątku usłyszałem o tym filmie to myślałem że wymyśle coś w stylu tato pomóc ci z samochodem?? Film jest o wiele lepszy od innych produkcji z tą panną bo mając 14 letnia siostrę mogłem (czyt. zostałem zmuszony) do oglądania seriali typu. hannah montana, jonas itp. oczywiście film jest filmem z podtytułem gdzie co 10 min dziewczyny wymawiają złowieszcze "och..." a ja takowych filmów nie lubie wole obejrzeć helikopter w ogniu czy władce pierścienia czy chodźby harrego pottera jest to jeden z filmów jednak warto pójść do kina bo poprzednia rola panny miley nie zachwycił był to film(hannah montana :film) który można obejrzeć w piątkowy wieczór na polsacie i kupić go za 30 zł w media marku ale nie wydawać 20 zł by iść na niego do kina. tak jak już mówiłem jestem pozytywnie zaskoczony bez skrópułów moge dać 7/10 oby tak dalej może coś jeszcze z tej panny wyrośnie a nie zkonczy jak inne disneyowskie gwiazdki