dziewczyna ma 18(?) lat, w filmie gra 20-latkę, a wygląda na 15. Jak dla mnie, nie pasuje do tej roli, jest po prostu kiepską aktorką.
Szczerze to jest w normalka, że aktorzy nie graja wiekowych odpowiednikow bohaterow. Przykladowo w serialu "Zycie na Fali" siedemnastolatkow graja duzo starsi aktorzy co widac na pierwszy rzut oka. A co do Miley nie bylo az tak zle...
Nie oglądałam jeszcze filmu ale wczoraj skończyłam książkę i z tego co wiem, bohaterka była na przełomie 17/18 lat... chyba że w filmie zrobili z niej 20-latkę? mam nadzieję że nie
W filmie gra 20-latkę, która ma na jesień iść do Collegu, dla mnie wygląda jakby miała wybierać szkolę średnią. Nie przekonała mnie w tej roli.
Może ma 19 jeszcze ;) Film jeszcze ujdzie, chociaż szału nie ma, ale Miley jest bardzo kiepska! Sepleni, gra dwoma minami i ogólnie nie daje sobie rady w melodramacie.
piękny film spieprzony przez pannę Cyrus. zero wyrazu:/ Film wzruszający, co prawda było kilka potknięć, nic ambitnego, kupa płaczu. Mogło być lepiej, przede wszystkim gdyby obsadzili w głównej roli kogoś innego,