Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

4/10 to moja ocena i to tak grubooo naciagana. raczej po opiniach nastawiłam sie na niewiadomo co a powiewało nuda, film banalny strasznie sie ciągneło o jakims lamencie tez nie bylo mowy. Fabuła naciagana, gra aktorska calkiem do...kitu. Co do polecania po tylu pozytywnych opiniach raczej sie nie udzielam bo widac sa gusta i gusciki. Jak dla mnie film dla nastolatkow.Bez szału.

ocenił(a) film na 8
lelka

Jak się nie podoba to na po jakiego grzyba to oglądałeś?!~
Opinie są bardzo zróżnicowane bo jest tu sporo anty fanów Miley Cyrus którzy widzą w niej tylko Hannah Montana!

ocenił(a) film na 3
parradox12

Cytuje Twoje słowa "Kolejny głupi anty fan Miley Cyrus, co ci się nie podoba w ubraniach albo w samej dziewczynie, to nie Hannah Montana!!!? " - o co Ci kaman nie spinaj sie ja oceniałam ja tylko i wyłacznie pod kontem tej własnie roli i nie zarzucaj ludziom ze czepiaja sie jej wcześniejszej kariery nie rozmawiamy tylko o tej dziewczynie ale o całym filmie.
Gniot to gniot i nic tego nie zmieni.
Nikt tu Ci nic nie zrzuca nie rozumiem wiecznie atakujących ludzi na tym forum - każdy ma swoje gusta mnie sie film nie podobał. Jak moge cos polecic to mnie w ostatnim czasie zachwycił film "Twoj na zawsze" - a gra w nim pan Pattison ktorego szczerze nie cierpiałam po roli w sadze zmierzch - ktora jest juz gniotem nad gniotami

ocenił(a) film na 8
lelka

Tylko jedno czyt.nowe komentarze w tematach.
Dobra sorry nie będę jej oceniał ale uwierz mi że wiele ludzi zna ją (tylko ze stron internetowych) i ocenia filmu podlega tym informacjom!