Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Nie rozumiem.

ocenił(a) film na 6

Nie rozumiem, czemu wszyscy tak krytykują ten film i ogólnie rolę Miley. Mogę na sto procent powiedzieć, że sobie poradziła. Może nie była to gra wybitna, ale uważam, że nie było najgorzej. Film jest... własciwie to brakuje mi słowa, ale powiem, że do mnie trafił. Uczuciowy, prawdziwy. No okej, baaardzo przewidywalny i szablonowy, ale mimo to mi się podobał.

Amel_x3

Zgadzam się, do mnie też ta historia przemówiła, podoba mi się,że dziewczyny w filmach na podstawie książek Sparksa nie są piękne (tak zwyczajnie), mają problemy i kłopoty z otoczeniem. Może film jest szablonowy, bo od początku wiedziałam,ze ktoś musi umrzeć, ale tak naprawdę do końca nie byłam pewna czy oni będą razem, Sparks lubi czasem coś zepsuć na koniec. ;)
Do Miley nigdy nic nie miałam i w tym filmie także mi się podobała, a i koleś niczego sobie, fajną parę razem stworzyli.

ocenił(a) film na 5
Amel_x3

właśnie miley sobie nie porodziła, na początku jakaś maskara, ciągle Hannę Montanę w niej widziałam, później mogło być, ale bez emocji.

amarant1912

A mi się zdaje, żę nie najgorzej zagrała, wydawała się być zupełnie inna niz Hannah Montana w tym filmie. Może troche zarozumiała i zamknięta w sobie, ale w końcu przeżyła rozwód rodziców więc się jej nie dziwie. W tym filmie oczywiście ;]