Tandetna historyjka miłośna wzrusza nastolatki i wrażliwców, nie mających pojęcia o kinie.
Ty chyba śmieszny jesteś, gust to gust o nim się nie dyskutuje więc stwierdzenie, że Polacy mają słaby gust jest nie na miejscu ....
Polecam wujka google albo słownik i zobaczyć definicję gustu. Po prostu tak jest, tak samo jakbym ja zaczął Cie obrażać bo lubisz piosenki Linkin Park, czyli nie lubię twojego gustu muzycznego a Ty będziesz się bronił jak normalny człowiek. Nie można obrażać bądź negować co dana osoba lubi, tzn. wiesz obrażać sobie możesz ale to mówi o twoim wychowaniu i kulturze, za zbyt mocne obelgi można zgarnąć bęcki bo w internecie nie jesteś anonimowy.
Jak ktoś ma słaby gust to mówi, że się o nim nie rozmawia i że każdy ma swój. To tak jakby powiedzieć, że nie ma słabych i dobrych filmów, a wiadomo, że tak nie jest. Pozdro miłośnicy tandety!
całkowicie się z Tobą zgadzam! Ja dałam ocene 5 i to jest chyba za dużo.. Fakt faktem żółwie były ładne i chłopak Cyrus też niczego sobie. Poza tym miłosny, "wzruszający" film jakich jest tysiące. 
I żebyś wiedział parradox12 o gustach się dyskutuje, przynajmniej według mnie to nic złego. 
pozdro:)
Ogółem mówiąc o gustach nie powinno się dyskutować, ponieważ można daną osobę obrazić ale czy Ty już będziesz sobie dyskutować z osobami w Twoim otoczeniu czy nie to Twoja sprawa. ;) 
Pozdrawiam