Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Film naprawdę świetny. Były momenty, gdzie wiedziałam, co się stanie (za dużo książek i filmów tego typu). Pomimo wszystko ukazuję prawdę, której w tych czasach zapominamy - nic nie jest nam dane dwa razy. Jest śmiech, są i łzy. Wykorzystali najlepszy sposób aby widz otworzył swe serce - humor, potem widz nie ma odwrotu... :)

Miley przerażała mnie w tej roli, ale po obejrzeniu mogę stwierdzić, że dała radę. Były małe niedociągnięcia, zwłaszcza podczas najtrudniejszych do okazania uczuć, ale da się to wybaczyć, ponieważ ma na swoim koncie niewiele tak ważnych ról.

Najbardziej wzruszył mnie Bobby Coleman, filmowy Joe. Najważniejsze sceny zagrał świetnie, był bardzo realistyczny.

Polecam obejrzenie filmu. Jeśli nie dla Miley to dla samej fabuły.

Kishlaczkowa

Miley zaskoczyła mnie naprawdę mile:)

ahmojamilosc

mimo, że to film dosyć przewidywalny i raczej dla młodzieży (zwłaszcza dziewcząt) może go obejrzeć każdy, kobiety w róźnym wieku. mimo, że mężczyzn raczej nie będzie skłaniał. cóż, wolą oni mocne filmy.

to jest lekka historia pięknej miłość z tragedią w tle.
zabierając się do oglądania filmu nastawiona byłam sceptycznie. myśłam, że to będzie głupia opowiastka dla fanek hannah montana. jednak zostałam zaskoczona, bardzo pozytywnie ! film spodobał mi się,a nawet wzruszyłam się na momencie śmierci ojca Ronnie.

warty polecenia, zawarte są w nim pewne ważne, zapomniane już wartości ;)

ocenił(a) film na 6
Malutka17

Film niezły. Zaczął mi się podobać dopiero po godzinie mniej więcej...najbardziej wątek z ojcem Ronnie. Jeśli chodzi o Miley Cyrus- nie podobała mi się w tym filmie ale może po prostu źle mi się kojarzy i to dlatego.

ocenił(a) film na 8
Anita18

no cóż jak oglądałaś HM albo coś na jej wizerunek to pewnie ci się tak kojarzyła.

ocenił(a) film na 8
Malutka17

"a nawet wzruszyłam się na momencie śmierci ojca Ronnie." po co napisałaś że zginął zabrałaś innym wątek którzy jeszcze filmu nie oglądali?! ;/

parradox12

zazwyczaj jak się wchodzi na fora to jest się już po obejrzeniu filmu i chce się wyrazić swoją opinię o nim, podzielić się nią z innymi lub dowiedzieć czegoś. a jak jest się przed to można wejść i przecztać sobie tylko recenzję.
wydaje mi się, że ludzie wiedzą co może znajdować się na forach. może Ty nie ? -.-

ocenił(a) film na 8
Malutka17

Wiem ale może dana osoba chciała się dowiedzieć się poprzez komentarze do filmu czy ten film jest wart obejrzenia a jak zobaczy że ktoś napisał co sie stanie na koniec to.. sam/a wiesz.
Pozdrawiam!