Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Cóż według mnie Cyrus nie do końca zagrała dobrze postać Ronnie. Miley nie dorosła do tak dorosłych ról... Co wy o tym sądzicie? Mimo to film świetny .

ocenił(a) film na 7
Jenniferr

Dorosłych ról? Jak dla mnie to ona miała zagrać buntowniczą nastolatkę, która dopiero pod koniec zaczyna rozumieć życie, miłość itp, bla bla bla..

ocenił(a) film na 7
Jenniferr

Zgadzam się z Jenniferr. Już wcześniej pisałam i oceniałam, ale widzę, że znalazła się chyba jedna osoba, która myśli tak jak ja. Że większość scen psuła swoim np śmianiem się [ wychodziło jej to bardzo sztucznie!] i te miny mnie irytowały.W niektórych scenach zagrała ok. Ale film był na prawdę dobry. Dałam 8, gdyby nie MIley to byłoby 9. Inni zagrali po prostu świetnie!

Jenniferr

Chciała sprawdzić się w aktorstwie i moim zdaniem wypadła naprawdę dobrze. Niektórzy piszą, że źle wypadła itd a piszą tak tylko dlatego, że jej po prostu nie lubią. Ja też z początku jej nie lubiłam ale po obejrzeniu tego filmu zobaczyłam, że to normalna i fajna dziewczyna więc jeśli ktoś chce komentować jej ,,wady" to niech zostawi to dla siebie. A film świetny :D

ocenił(a) film na 9
marysia_ru

fajna dziewczyna? to nie Miley to postac ktora grala ;/ w niektorych scenach zagrala dobrze a niektorych nie a normlanie Miley to nieuk i ona jest taka typowa glupia nastolatka wogule nie jest orginalna kopiuje innych zeby zdobyc uwage dorosylch bo jak narazie jei fankami sa 12 latki normalnie to ma fajny glos niektore piosenki sa niezle chocby i will look at you to jest fajna piosenka i Miley pochwalila sie moca jei glosu jest dobra piosenkarka ale slaba aktorka

sorry za ortografie ale mieszkam w New Jersey odkad mialam 8 lat czyli teraz 23 lata!

Jenniferr

Wg mnie też zagrała okropnie słabo i na dodatek strasznie nie podoba mi się jej głos..

ocenił(a) film na 9
Jenniferr

Moim zdaniem nie było tak źle. Stać ją na więcej, być może udowodni to w następnych produkcjach z jej udziałem. Rewelacyjnie w tym filmie zagrał Bobby Coleman - bardzo dobrze wczuł się w rolę Jonah.
Przyznam się szczerze, że uroniłam parę łez na tym filmie...wzruszający i bardzo fajny film. Polecam.
PS. Mnie też nieco irytuje głos Miley ;)

ocenił(a) film na 8
Jenniferr

Miley wypadła znacznie gorzej , choćby nawet od dzieciaka, który grał jej młodszego brata.. Ten chłopiec jest urodzonym aktorem, świetnie wczuł się w rolę. To właśnie scena, gdy płacząc, sam próbuje dokończyć dzieło ojca doprowadziła mnie do łez. Miley .. no cóż jak to Miley. Niby ok, ale jednak. Moim zdaniem nie pasowała do tej roli, a może po prostu dobrze jej nie zagrała.

ocenił(a) film na 10
Jenniferr

oh, przestańcie się czepiać Miley.większość z was po prostu jest do niej uprzedzona.nie wiem dlaczego uważacie ,że ci, którzy zaczynają swoją karierę w Disney'u są gorsi.. w końcu każdy musi jakoś zacząć.