Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104953
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Szkoda

ocenił(a) film na 4

Naprawdę wielka szkoda, że Miley zniszczyła ekranizację przepięknej książki. Razem zresztą
ze swoim narzeczonym, który nie wiem dlaczego występuje w filmach. Drewno.

Goszka_

mi się tam podobał. Co prawda to też jej nie za bardzo lubię miley ale nieźle zagrała. A jej narzeczony jakbyś nie widziała zagrał dobrze np w igrzyskach śmierci. i fajnie że to na żywo jest para bo nie ma takiej presji wymuszenia emocji. no cóż każdy ma swój gust i swoje zdanie ale nie będę nic już mówić . Pozostań przy fineaszu i ferbie którego oceniasz na 10

ocenił(a) film na 4
Myniucha

A żebyś wiedziała, że pozostanę :) Każdy film należy oceniać w jego gatunku, ot i wszystko. Fineasz i Ferb to świetna bajka, dlatego dostała taką ocenę. Gratuluję wypominania innym ocen, reprezentujesz wysoki poziom.

Ja wcale nie powiedziałam, że nie lubię Miley, tylko że jest słabą aktorką. Nie wystawiam ocen za 'lubię, nie lubię', bo to nie ma sensu i jest niesprawiedliwe. Co do Liama - w "Igrzyskach śmierci" też mi się nie podobał, chociaż film jest tak dobry, że nie dał rady go zniszczyć swoją plastikową twarzą.

Goszka_

jakbyś była na tyle inteligentna to byś zauważyła że w ciekawostkach jest napisane że książka została napisana po scenariuszu, który był pisany z myślą o Miley

ocenił(a) film na 4
Julia_51

A co ma do tego inteligencja? Wiesz w ogóle co to znaczy?

Twoja odpowiedź jest nie na temat ;). Owszem, jest taki zapis w ciekawostkach, tyle że on nic nie zmienia. Oświeć mnie, proszę. Czy to, że scenariusz był pisany dla niej, oznacza że jest stworzona do tej roli? Po prostu zrypała postać Ronnie z góry na dół.

ocenił(a) film na 4
Goszka_

Może być akurat główni aktorzy są młodzi to jak mieli zagrać? co do drewnianej twarzy nie zgodzę się widziałem parę filmów z nim i nie jest zły a ją wszyscy kojarzą ze stajnią Disneya dlatego zamykają w pudełku, oczywiście jest to romans dla nastolatków nic więcej dlatego 7 bo nic nowego sobą nie reprezentuje

ocenił(a) film na 8
Kowal888

Szczerze mówiąc to Miley zagrała tu NAPRAWDĘ DOBRZE. i Liam również. Każdy ma swoje zdanie, więc ja oceniam ten film 8/10.

ocenił(a) film na 3
dostepe

Jeżeli tutaj zagrała dobrze, to nie chciałaby zobaczyć innych filmów z nią w roli głównej. Aktorką jest marną i wg zniszczyła ten film. A patrząc na fabułę - piękna miłość - jej uroda także pozostawia wiele do życzenia... i nie chodzi nawet o to że jest brzydka, (uważam, że uroda nie jest tu priorytetem), ale strasznie ciężko się na nią patrzy, nie wiem dlaczego, przynajmniej mnie, strasznie irytuje jej twarz. Być może moje odczucia spowodowane są też tym, że (nie wiem dlaczego) kojarzy mi się z produkcjami typu High School Musical i ciężko jest patrzeć na nią jako na aktorkę, która potrafi odnaleźć się w dojrzałej roli.. Zdecydowanie potencjał filmu jako takiego nie został wykorzystany, powiedziałabym nawet, że ograniczony do minimum.

Goszka_

Dla mnie piękna książka. Jeśli chodzi o film, to miałam co do niego obawy, właśnie w szczególności przez Miley. Ale spodobał mi się. Oczywiście, nie równa się z książką, ale miło mi się oglądało.

Goszka_

Nie rozumiem takich komentarzy. Fakt, ksiazka jest przepiekna i kazdy chcialby obejrzec film na jej podstawie, ktoremu moznaby wystawić ocenę 10/10. Tylko pomyślmy w jaki sposob ma sie to stac gdy aktorom brakuje warsztatu? Ciagle narzekamy na to, ze 25 latek gra 17-sto. Tylko skąd 17 czy 20 latka ma wiedziec jak zagrac rolę godną oscara? No właśnie, wszystko wymaga czasu i zalożę, sie, że nikt z nas nie chcialby obejrzec w roli Ronnie Angeliny Jolie. Trochę wyrozumialosci.

ocenił(a) film na 10
Goszka_

mi sie tam podobało .jedyny film w ktorym lubie miley ..jak dla mnie bomba

Goszka_

Miley zagrała fatalnie ale w porównaniu do niej Liam wypadł dobrze :)

ocenił(a) film na 7
Goszka_

tylko czesciowo sie zgadzam. Cyrus nie zagrala nawet najgorzej jak na nia, ale jej glos i smiech doprowadzaja mnie do szewskiej pasji. natomiast co do chlopaka nie zgodze sie, uwazam, ze gral calkiem dobrze.

ocenił(a) film na 7
googaify

Tak samo uważam. Generalnie nie było wcale źle, a film w ogólnym rozrachunku przyjemny.

Goszka_

mnie również się podobał. film miał za zadanie, zarówno jak książka wzbudzić skrajne emocje. płacz, smutek, radość, szczęście, żal. według mnie swoją rolę spełnił i szczerze, to nie wyobrażam sobie innej aktorki, niż Miley w roli Ronnie. nie chodzi mi tutaj o to, że zagrała genialnie i cudownie, tylko właśnie o to, że wtedy, kiedy powinna, jej gra wyglądała na taką 'od niechcenia'. książki nie czytałam, więc nie mogę się wypowiedzieć na jej temat. a co do gwiazdek Disneya, to polskie społeczeństwo jest naprawdę okrutne. to przecież taki wstyd, że ileś tam lat temu zagrała w Hannie Montanie. ludzie, nie wierzę, że gdyby ktoś z was otrzymał propozycję zarobienia grubej forsy poprzez wzięcie udziału w musicalu, podczas gdy bylibyście nastolatkami, ktoś by odmówił. istnieją aktorki, które są dużo gorsze od niej, dlatego nie rozumiem, skąd taka słaba ocena.

ocenił(a) film na 8
fucking_positive

Zgadzam się z tobą w 100 %. Nie przepadam za Miley Cyrus, ale w tym filmie wg mnie zagrała dobrze. Miała taką rolę i się wywiązała.
Książka jak i film dobry. 7/10

Goszka_

Mi film się podobał.Przez ten film polubiłam Miley i Liama :**