Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Też macie wrażenie...

użytkownik usunięty

Też macie wrażenie, że wyraz twarzy głównej bohaterki jest co najmniej dziwny :/
patrzenie na jej głupią minę psuje oglądanie całego filmu... o.O

Ja takiego wrażenia nie mam.

Mnie niestety te jej miny nie pozwoliły obejrzeć tego filmu po 5 minutach wyłączyłam, film może i fajny ale niestety nie przebrnę przez prawie 2 godziny patrzenia na tą niby aktorkę. Szkoda bo film mogł byc ciekawy

ocenił(a) film na 8
kaskaa_

no comment.... szkoda słów na Ciebie! Naprawdę!

ocenił(a) film na 9

Yhy, racja, ta mina mnie wkurza. I w dodatku jej śmiech... jest jakiś taki sztuczny. Czytałam książkę i z tego względu oglądnęłam film, jest nawet OK, ale Miley mi przeszkadza. No cóż, to nie jej wina, jak wygląda, grała nawet nieźle, ale jestem do niej uprzedzona już przez samą Hannę Montanę.

ocenił(a) film na 8
megalis7

Mnie denerwowal jej smiech :)

ocenił(a) film na 9
Mother_Earth

śmiech, śmiechem, ale uważam ze miny były gorsze, a te momenty gdy tak strasznie cudacznie mrużyła oczy były tragiczne.. na szczęście film bardzo fajny wiec jakoś przeżyłam te drobne defekty

ocenił(a) film na 8
Mother_Earth

Matko ale się czepiłaś śmiechu a co ty masz super? każdy ma jaki ma!

ocenił(a) film na 8
megalis7

megalis7
... w czym ci przeszkadza że """BYŁA""" Hannah Montana? Już nie jest a zreszta wszystko opisałem ze szczegółami jako nowy temat!

ja też nie przepadam za minami aktorki, ale mimo to uważam, że bardzo dobrze zagrała. To taka miła odmiana po Hannie Montanie.

ocenił(a) film na 8
hope1220

Przynajmniej twoja wypowiedź na temat filmu brzmi sensownie :)

Właśnie mam dylemat ,czy obejrzeć ten film. Nie mam pewności czy wytrzymam nerwowo prawie dwie godziny patrzenia na Miley. Nie wiem dlaczego ,ale ta panna mnie po prostu wkurza , nie mogę jej znieść. No ,ale jeżeli film jest dobry, to być może zaryzykuję ;)

Nadine94

ja tez miałam takie podejście na początku. Ale siostra mi to bardzo poleciła. Zmusiłam się i teraz naprawdę miło wspominam ten film. Szczerze polecam ;)

ocenił(a) film na 5

Jej miny, jej śmiech, jej POPISKIWANIA jak się obrzucali błotem - tego nie mogłam wytrzymać. Obejrzałam ten film ze względu na przeczytaną książkę i bardzo mi się podobała. Sam film też, ale ta Miley mi przeszkadzała.

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

nie macie się czego czepiać.? ona robiła miny takie jakie jej kazali.

ocenił(a) film na 5

"ona robiła miny takie jakie jej kazali."

HAHAHAHAHAHA! Rozwaliłaś mnie dziewczyno, doprawdy.

BeautyAndStupid

yyy..? robi głupie miny? takie teksty w stylu "nie wiem czy dam rade zobaczyć film ze względu na twarz aktorki" są na poziomie zerówki..;/ Chciałabym widzieć wasze twarze i miny bo zapewne lepszych nie macie;> Żałosne.. Po prostu dziewczyna ma taką mimike a gra bardzo dobrze w porównaniu z innymi aktoreczkami. Moim zdaniem jest bardzo ładną dziewczyną.

ocenił(a) film na 8
monia06

też zwróciłam na to uwagę. nie lubię Miley, ale też nie jestem jakąs antyfanką. obejrzałam film ze względu na dość wysoką ocenę. film dla mnie na 8, płakałam ciągle osttanie 30 minut;p ale gdyby nie ta mina Miley dałabym 9, a tak strasznie mnie to irytowało. nie twierdzę, że coś nie tak jest z jej twarzą, ale sądzę, że mogłaby się wyzbyć tej miny.

ocenił(a) film na 8
BeautyAndStupid

Może się pomyliła ale bez caps locka mogłeś to wyrazić!

ocenił(a) film na 8
BeautyAndStupid

ehh no bez przesady czyt. Nowy post!

ocenił(a) film na 6

To po prostu kolejna dziewczynka , która robi zawrotna karierę i przy okazji wzbudza tym wiele skrajnych uczuć. Film mógłby być na prawdę dobry , gdyby nie ona. Jest fatalną ,,aktorką''!
Może lepiej niech sie zajmie tym śpiewaniem....

ocenił(a) film na 8
doncia136

daj się siana już najlepiej nie oceniaj już żadnych filmów bo tylko potrafisz je krytykować jak najbardziej się da czyt.Nowy temat!

użytkownik usunięty

A wy jak zwykle się czepiacie ...

ocenił(a) film na 5

Catherine_13 czemu mielibyśmy się nie 'czepiać'? Słyszałam, że film web to portal o filmach, aktorach itp. oraz każdy kto coś obejrzał powinien mieć wyrobione zdanie. Przede wszystkich SWOJE.

- - -

Monia06 nie dziw się. To normalne wśród osób nie trawiących Miley Cyrus. Po takiej klapie jak "Hannah Montana" to powinno być dosyć zrozumiałe, nie? Ludzie interesujący się kinem dostrzegają brak talentu aktorskiego Cyrus...

"Po prostu dziewczyna ma taką mimike a gra bardzo dobrze w porównaniu z innymi aktoreczkami."

Jestem doprawdy rozbawiona tym co napisałaś. Dziewczyno! To nie jest mimika, a jej tzw. aktorstwo. Ona po prostu myśli, że gdy nastrój jest smutny musi zrobić zwyczajną minkę, a nie pokazywać emocje na twarzy i przekonywać oglądających. A co do jej 'b. dobrego aktorstwa w porównaniu z innymi aktoreczkami'... TRZYMAJCIE MNIE! Kogo uważasz za 'aktoreczki'? Jeśli masz trochę rozumu to zakładam, że miałaś na myśli Selene Gomez, Demi Lovato czy inne disneyowskie gwiazdeczki - jeśli o nie ci chodzi to w porządku. Tylko, że wiesz... i u Lovato, Gomez i Cyrus raczej nie dojrzę 'b. dobrego aktorstwa'. Znasz takie aktorki jak Michelle Pfeiffer, Meryl Streep, Charlize Theron, Audrey Hepburn, ... , ... ? Jeśli nie - co tu jeszcze robisz?

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8

dokładnie tylko się potrafią czepiać a tak naprawdę nic o niej nie wiedzą!

ocenił(a) film na 5

Jedyną osobą która grała jakoś w miarę dobrze, to był ten mały chłopak. Gra Miley była do d...
Ona to nie ma pojęcia o aktorstwie. Lepiej obejrzeć jakiś film z Dakotą Fanning. To świetna aktorka młodego pokolenia. Cyrus nie dorasta jej do pięt.

endless_life

Dzieki kolego, juz nie muzze przez tydzien ogladac komedii hahahaha

ocenił(a) film na 8
endless_life

Ja za Miley nie przepadałam ale w tym filmie zagrała bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 9
AnnAlice

Też za nią nie przepadam, ale w filmie zagrała rewelacyjnie moim zdaniem! Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Edziu_93

Rewelacyjnie? Ona? W tym filmie? To jak twoim zdaniem zagrał Marlon Brando w Ojcu Chrzestnym? supermegakosmiczniewyjebanie?

BeautyAndStupid

Ona jest straszna. Tyle jest chociażby dobrych aktorek młodego pokolenia, więc nie wiem dlaczego tak spie****** film tą aktorką. Jest dobijająca w każdej scenie. Takie jest moje zdanie.

elenkaa

Sparks pisząc scenariusz wiedział że ona w tym filmie zagra, więc film powstał z myślą o Cyrus w roli głównej (Cyrus m.in. sama wybrała imię dla swojej bohaterki).

ocenił(a) film na 6
Kalki90

Ja dopomogłam się chyba obejrzeć jakieś 50 min filmu ? coś takiego, bo dalej nie dałabym rady. Chciałam obejrzeć z samej ciekawości jak Cyrus wypada w tym filmie. I to jest istna tragedia. Polubiłam filmy opowiadające o miłości i problemy się z tym wiążące. Szkoda że Liam zmarnował się w tym filmie przy niej. Gdyby dali kogo innego dałabym rade obejrzeć do końca ;)

ocenił(a) film na 8
endless_life

Żal mi cie chłopie/dziewczyno tak jak martiza3 i elenkaa
Nie będę się tutaj rozpisywał zobacz nowy temat tam masz cały wykład!!!

Tak, kazda proba przybrania odpowiedniego wyrazu twarzy konczy sie ta sama mina... Bronilam Miley zanim obejrzalam film, bo ksiazka byla super i myslalam ze Sparks wiedzial co robil wybierajac ja... ale niestety zepsula mi cala wizje Ronnie :(

ocenił(a) film na 8
Adencjusz

Adencjusz i vickoos nie mam słów do was przeczytajcie co napisałem (nowy temat)!!!

ocenił(a) film na 3

popieram

ocenił(a) film na 8

caly_marcin
jestem ciekawy jaką ty masz minę bo chyba 10 razy gorszą jak ona więc nie udzielaj się jak nie wiesz o co chodzi tak naprawdę!!!

JA otwarcie przyznam, że nigdy nie przepadałam za jej wizerunkiem, może to przez postać Hannah Montanna... Jednak ten film był dla mnie tak niesamowity, tak pouczający, że zaczęłam inaczej postrzegać Miley, jako aktorkę i daję jej szansę, bo próbuje na nowo swoich sił jako aktorka... A jej twarz, no cóż, sama sobie jej nie wybrała, więc pozostaje Ci albo nie oglądać filmów gdzie ona występuje, albo poprostu przyzwyczjenie się do niej. Ja wybieram to drugie.

ilyjohnny

Powiem, że główna bohaterka zagrała dobrze,sam film mi się bardzo podobał. Tylko jedna rzecz mnie u niej strasznie irytowała. Twarz, która czasem dziwnie się wykrzywiała ;< No ale, bywa ;D

ocenił(a) film na 1

popieram :/

ocenił(a) film na 7

faktycznie - miny straszne. głupi wyraz twarzy rzeczywiście psuje odbiór tego filmu. poza tym taki ABS z niej. jakby miała głowę przy samej szyi :|

ocenił(a) film na 8
nulka8

Miny i głupi wyraz twarzy to ty chyba masz straszne popatrz do lustra to się przestraszysz!
ABS masz w samochodzie a człowiek to nie auto!
czyt. Mój nowy temat

ocenił(a) film na 8
nulka8

ale bzdury wypisujesz,zgadzam się z parradox12