Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Produkcją [raczej] nie zajmuje się Disney, więc dziwi mnie fakt obsadzenia w głównej roli panny Cyrus. Nie wnikam w jej zdolności wokalne, ale aktorką jest mierną.

użytkownik usunięty

powod jest prosty: KASA i nic wiecej... doskonale wiedza ze gdy ja zaangazuja do kin poleci rzesza dzieci czesto z rodzicami wiec..

ocenił(a) film na 1

zgadzam sie z wami.Cyrus jest na slaba 4.

użytkownik usunięty

A co do produkcji.. to jednak Disney z tego co mi wiadomo

Czyli nie warto spodziewać się niczego na poziomie...

użytkownik usunięty
kachab58

A to bylo logiczne po widniejacej w obsadzie Cyrus.. wątpie by zaangazowano ja do dobrego projektu bo poprostu grac nie potrafi wiec po co psuc dobry film aktorami ktorzy leciutko mowiac sa beznadziejni?

użytkownik usunięty

Ekranizacje Sparksa mają coś takiego charakterystycznego, co zawsze w jakiś sposób wzrusza, tylko dlatego czekam na ten film. :D
Cyrus to zły wybór. Gdybyśmy my wybierali, cóż znaleźlibyśmy odpowiedniejsze kandydatki (np: http://www.filmweb.pl/o52530/Kristen+Stewart ale to tylko moja sugestia)

Kolejne jego ekranizacje u mnie na blogu. Książki były rewelacyjne więc i filmy może będą:)
Pozdrawiam oczekujących...

użytkownik usunięty

Jak dla mnie Stewart nie gra dużo lepiej od Cyrus - 3 miny, cały czas stoi jak kołek, ma rodziawione usta i mętny wzrok. To było dobre w Speak!, w Zmierzchu miałam ochotę palnąć jej w łeb. Ale na pewno jest lepsza od Miley.

użytkownik usunięty

Nie no troche tam lepsza jest.. ale szczerze mowiac nie koniecznie podpisuje sie pod wychwalaniem jej jaka to ona jest swietna aktorka.. dla mnie dosc srednia.

"stoi jak kołek, ma rodziawione usta i mętny wzrok"
Zgadzam sie w 100 procentach.. gdzie bym jej nie widziala przewaznie tak wyglada i robi ta mine. Trzeba przyznac- dosc irytujace.

użytkownik usunięty

Co prawda to prawda.
Zmierzchu nie widziałam. Pamiętam ją z innego filmu:)
Niestety do nas już nie należy decyzja doboru aktorów.;D

ocenił(a) film na 9

jeśli scenariusz pisał nicholas sparks, to wg mnie film warto obejrzeć.

użytkownik usunięty
zakrencona_

scenariusz to jedno, wykonanie to drugie ;(

użytkownik usunięty

Dokladnie.. wszystko mozna zepsuc. O ile w ogole scenariusz jest dobry bo przeciez kazdemu wpadki sie zdarzaja.

Hej. No ja Was troche nie rozumiem. Może panna Cyrus nas zaskoczy i okaże się dobrą aktorką? Moim skromnym zdaniem jej aktorstwa nie można ocenic na podstawie serialu dzieci. Nie załamujmy się, a nuż Miley nas zaskoczy? Zobaczymy.

Lesley

Och. Miałam nana myśli, że 'jej aktorstwa nie możemy ocenic na podstawie serialu dla dzieci' ;pp.

użytkownik usunięty
Lesley

tak.. a moze swiety mikolaj naprawde istnieje?

użytkownik usunięty

Przecież Króliczek wielkanocny posłał go w ramiona Stwórcy, a Wróżka Zębuszka urządziła mu godny pogrzeb. [*]

Buahaha :D
Dobre xD

Znalazłam wczoraj dwie ciekawe książki do poczytania- "Last song" Nicholasa Sparksa i "Wings" Aprilynne Pike. Szukając opisów znalazłam info o ekranizacji. Przejrzałam tekst i nagle mignęło mi Miley Cyrus. Stop. Wróć. Że co proszę? Nie, nie przewidziało mi się. W śmiech. Już odechciało mi się to czytać. Nie zrozumcie mnie źle- po prostu czytając książkę, przez cały czas miałabym przed oczami miley, a to mnie skutecznie odstraszyło. :/ Przerzucam się na "Gone" Michaela Granta. Polecam! nawet wciągające...

ocenił(a) film na 7
Anita_Blake

Ze niby "my" wstawilibysmy steward? Po sadze zmierzchu na pewno nie. Może i jest lepsza od Cyrus, ale do tej ekranizacji to zadna sie nie nadaje ;/

przeżywacie jak mrówka okres.
a i owszem Cyrus może i dziecinnie gra w serialu, ale coś te dzieci oglądać chyba muszą. je to śmieszy, nas nie - nie oglądajmy.
myślę, że Cyrus wzięła sobie na poważnie tą rolę do serca, w filmie, który ma miano "dramatu" i postara się bardziej.
a Wy jeżeli nie widzicie innych ludzi poza swoim czubkiem nosa, to życzę powodzenia.
pe es. Drogie "SpruteMajty" twoje poczucie humoru jest prawie jak w Hannie Montannie, więc zatrzymaj swoje nie śmieszne żarty dla siebie.

ocenił(a) film na 8
imalones

choć wypowiedź z przed kilku miesięcy to masz 100% racji!!!
Ich nie warto słuchać są przewrażliwieni na jej punkcie jak jakieś kozy w zagrodzie!!!
Czyt. Mój nowy post to może czegoś się nauczycie!!!

ocenił(a) film na 8
parradox12

ja też się zgadzam...