Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

bez tematu

ocenił(a) film na 10

nie wiem dlaczego, naciskacie tak na tą Miley Cyrus, dziewczyna chce się pozbyć wizerunku Hanki Montanki, czy kogoś tam z Disney Chanel. Mi film się podobał, gra głównej bohaterki nie była zła. Film wzruszający, poruszający różne tamety, problemy dzisiejszej młodzieży i wgl. Rewelka,

prosteprawdy

mi też się podobał, chociaż książka o niebo lepsza :)

użytkownik usunięty
prosteprawdy

Dokładnie. ;D

prosteprawdy

No to że chce się pozbyć wizerunku hanki montanki i występuje w filmach to rozmumiem.....
Ale nie akceptuje tych jej wszystkich skandali....
Np.. w weiku 15 lat zrobiła nagą sesje dla tenn vouge.. no bez przesady żeby 15 latka???
A poza tym nagie zdjęcia w chacie też robiła.. jak znajdę linka to podam...
Oprócz tego na swoje koncerty zaczęła się ubierać jak jakaś ździra...

Fotki z koncertów
http://www.kotek.pl/kotek/51,87050,8042155.html?i=4 1 i 5 zdjęcia same za siebie mówią .....
http://www.lansik.pl/19171/miley-cyrus-pokazala-kawalek-waginy-wideo-i-zdjecia/1 /
(Ona myśli, że jest już kobietą i zmienia swój wizerunek z hanki montanki w ździre)...

Poza tym oto jej "taniec" z jakim tam producentem ostatniej piosenki...
http://www.tmz.com/2010/05/11/miley-cyrus-dirty-dancing-adam-shankman-movie-wrap -party-grind-so-you-think-you-can-dance/
Tam podobno też były dzieci...
Przyszły żeby zobaczyć swoją idolkę...
Ich rodzice byli oburzeni i szybko wyszli....

beeti95

@ beeti95/

widzę, że dalej masz ciągle ten sam problem z miley cyrus ...z tym jak się ubiera ...jak tańczy itp., nie możesz zdzierżyć, że żyje po swojemu ...radzę zaczerpnąć porady specjalisty_ jeśli uważasz, że białe, skromne i delikatne stylistycznie body, które zakrywa 3/4 torsu to ubranie dla zdzir, to kim ty jesteś? jedną z tych zaginionych w akcji betanek? w końcu >beeti< heh, pasowałoby;) ...cały twój post to jedna wielka niewiedza na temat otaczającego cię świata, stek tych samych bzdur powtarzanych od miesięcy, wysnutych z pozornego myślenia. odpuść sobie wreszcie tą świętą wojnę przeciwko miley cyrus i wyluzuj.

ocenił(a) film na 5
prosteprawdy

Na poczatku bardzo nie lubilam Miley przez te wszystkie skandale itd. Ale po obejrzeniu tego filmu naprawde zmienilam zdanie, poniewaz zagrala w nim bardzo dobrze, owszem bylo pare scen, ktore mi sie nie podobaly, ale oceniajac jako calosc powiem krotko - rewelacyjny!

ocenił(a) film na 10
prosteprawdy

zgadzam się z Tobą, film zajebisty, a Miley choć nir zachwyca mnie jej gra aktorska to spiała się w tym filmie. :)

a co do wpisu beeti95: Miley chce wreszcie wyjść z roli Hanny Montany, nie chce być postrzegana i znana tylko jako Hanka. ma 17 lat czasem przesadza, ale w XXIw. to norma, popatrz na te wszystkie gwiazdy wyglądają tak, bo tak mają wyglądać i tak też jest z MIley, jest już kobietom i chce to pokazać. zagrała w serialu produkcji Disney Channel i ma fanki do 12 lat to wcale nie jest jej wina i rodzice nie mogą mieć do niej pretensji, dla mnie to głupota!!!!

ocenił(a) film na 7
prosteprawdy

Ja powiem tak: wiem a nawet jestem pewna, że chcę zaistnieć z jakiegoś innego filmu niż tylko ,Hanna Montana' [ choć tylko dzięki temu zdobyła sławę], ale powinna chyba robić to trochę stopniowo. Niektóre sceny jej na prawdę wchodziły i byłam w szoku. Jednak były też takie które po prostu psuła. To był melodramat, a nie jakaś komedia czy coś. Tym swoim sztucznym śmiechem i swoimi minami mnie tylko irytowała. Fabuła filmu jest bardzo dobra, ale aktorzy jednak też się liczą. Dlatego dałam 8, nie 9.