nie wiem dlaczego, naciskacie tak na tą Miley Cyrus, dziewczyna chce się pozbyć wizerunku Hanki Montanki, czy kogoś tam z Disney Chanel. Mi film się podobał, gra głównej bohaterki nie była zła. Film wzruszający, poruszający różne tamety, problemy dzisiejszej młodzieży i wgl. Rewelka,
No to że chce się pozbyć wizerunku hanki montanki i występuje w filmach to rozmumiem.....
Ale nie akceptuje tych jej wszystkich skandali....
Np.. w weiku 15 lat zrobiła nagą sesje dla tenn vouge.. no bez przesady żeby 15 latka???
A poza tym nagie zdjęcia w chacie też robiła.. jak znajdę linka to podam...
Oprócz tego na swoje koncerty zaczęła się ubierać jak jakaś ździra...
Fotki z koncertów
http://www.kotek.pl/kotek/51,87050,8042155.html?i=4 1 i 5 zdjęcia same za siebie mówią .....
http://www.lansik.pl/19171/miley-cyrus-pokazala-kawalek-waginy-wideo-i-zdjecia/1 /
(Ona myśli, że jest już kobietą i zmienia swój wizerunek z hanki montanki w ździre)...
Poza tym oto jej "taniec" z jakim tam producentem ostatniej piosenki...
http://www.tmz.com/2010/05/11/miley-cyrus-dirty-dancing-adam-shankman-movie-wrap -party-grind-so-you-think-you-can-dance/
Tam podobno też były dzieci...
Przyszły żeby zobaczyć swoją idolkę...
Ich rodzice byli oburzeni i szybko wyszli....
@ beeti95/
widzę, że dalej masz ciągle ten sam problem z miley cyrus ...z tym jak się ubiera ...jak tańczy itp., nie możesz zdzierżyć, że żyje po swojemu ...radzę zaczerpnąć porady specjalisty_ jeśli uważasz, że białe, skromne i delikatne stylistycznie body, które zakrywa 3/4 torsu to ubranie dla zdzir, to kim ty jesteś? jedną z tych zaginionych w akcji betanek? w końcu >beeti< heh, pasowałoby;) ...cały twój post to jedna wielka niewiedza na temat otaczającego cię świata, stek tych samych bzdur powtarzanych od miesięcy, wysnutych z pozornego myślenia. odpuść sobie wreszcie tą świętą wojnę przeciwko miley cyrus i wyluzuj.
Na poczatku bardzo nie lubilam Miley przez te wszystkie skandale itd. Ale po obejrzeniu tego filmu naprawde zmienilam zdanie, poniewaz zagrala w nim bardzo dobrze, owszem bylo pare scen, ktore mi sie nie podobaly, ale oceniajac jako calosc powiem krotko - rewelacyjny!
zgadzam się z Tobą, film zajebisty, a Miley choć nir zachwyca mnie jej gra aktorska to spiała się w tym filmie. :)
a co do wpisu beeti95: Miley chce wreszcie wyjść z roli Hanny Montany, nie chce być postrzegana i znana tylko jako Hanka. ma 17 lat czasem przesadza, ale w XXIw. to norma, popatrz na te wszystkie gwiazdy wyglądają tak, bo tak mają wyglądać i tak też jest z MIley, jest już kobietom i chce to pokazać. zagrała w serialu produkcji Disney Channel i ma fanki do 12 lat to wcale nie jest jej wina i rodzice nie mogą mieć do niej pretensji, dla mnie to głupota!!!!
Ja powiem tak: wiem a nawet jestem pewna, że chcę zaistnieć z jakiegoś innego filmu niż tylko ,Hanna Montana' [ choć tylko dzięki temu zdobyła sławę], ale powinna chyba robić to trochę stopniowo. Niektóre sceny jej na prawdę wchodziły i byłam w szoku. Jednak były też takie które po prostu psuła. To był melodramat, a nie jakaś komedia czy coś. Tym swoim sztucznym śmiechem i swoimi minami mnie tylko irytowała. Fabuła filmu jest bardzo dobra, ale aktorzy jednak też się liczą. Dlatego dałam 8, nie 9.