Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104953
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

gdyby nie Miley Cyrus. Całkowicie mi tam nie pasowała... ponadto co chwilę myślałam, czy z jej ustami wszystko w porządku, że je co chwile otwiera? ;/
Wg mnie była najgorszą aktorką, reszcie nie mam nic do zarzucenia, sama fabuła tego melodramatu powiedziałabym nawet niezła. Mimo to, przez nią nigdy już go nie obejrzę, bo naprawdę traci na jakości to wszystko

ocenił(a) film na 8
alicjah

A tam przesadzasz wg. mnie. Widziałem gorsze osoby ;p

parradox12

może prawda, ale wszyscy się nią 'podniecają' a tu nic ciekawego...

ocenił(a) film na 3
alicjah

całkowicie się zgadzam, zepsuła całą radoś oglądania tego filmu

ocenił(a) film na 9
Marisha

dlaczego zepsuła ?

alicjah

wystawiłam 6/10. ogólnie całkiem przyjemny film, troszke naiwny, ale panna Cyrus o dziwo jako tako dała radę.

ocenił(a) film na 9
alicjah

No a jaką inną aktorke byś dała na jej miejsce?
Mi sie ona podobała pasowała do tej roli.

Aselka

np. Ellen Page? Jest starsza, ale nie wygląda wcale na taką... Wydaje mi się, że poradziłaby sobie o wiele lepiej

ocenił(a) film na 9
alicjah

Nie wiem jak gra bo nie widziałam jej w żadnym filmie jednak z wyglądu nie pasowała by mi :)

Aselka

nie widziałaś Juno ani Incepcji? Jak dla mnie właśnie jej pasowałaby rola takiej zagubionej w sobie dziewczyny, która odnajduje szczęście w tym, co ją otacza...

ocenił(a) film na 9
alicjah

Możliwe jednak nie widziałam tego filmu a czytałaś książke ostatnia piosenka? genialna :)

Aselka

właśnie chciałam, ale niestety obejrzałam wcześniej film.., ;/ staram się właśnie raczej najpierw książkę przeczytać niż obejrzeć film, bo potem czytanie nie sprawia takiej radości, kiedy już znasz trochę historię i masz jakieś tam wyobrażenie o postaciach przez film. Ale jak już mowa o jego książkach, to podobał mi się "Prawdziwy cud" :)

ocenił(a) film na 9
alicjah

tak? o to dobrze wiedzieć bo właśnie zamierzam przeczytać :)
a co do ostatniej piosenki to wiadomo że w filmie jest wiele pozmieniane albo nie pokazane jakieś zdarzenia mimo to bardzo lubie oglądnąć film a potem książkę przeczytać :) choć wiedziałam jak się skończy i tak się wzruszyłam czytając zakończenie :)

ocenił(a) film na 8
Aselka

Mi by basowała Emma Roberts.

ocenił(a) film na 7
alicjah

Odziwo była całkiem w porządku, ale te szczęki to rzeczywiście ma dziwne :D

ocenił(a) film na 8
alicjah

Faktycznie, fabuła podobała mi się, nawet bardzo, ale niestety gra Cyrus zepsuła cały efekt.