Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Gdy obejrzałam ten film , kompletnie zmieniłam zdanie o głównej bohaterce . ;o . Wydawała mi się jak inne gwiazdy Disney`a np. Demi Lovato , Selena Gomez i jej chłopak Bieber . Aa Curus jest zupełnie inna .
Co o tym myślicie ?

ocenił(a) film na 6
kikut232

Trochę dziwne zmieniać zdanie o kimś, po obejrzeniu filmu. Przecież to postać fikcyjna.

kikut232

a co złego jest w Demi Lovato, przepraszam cię bardzo? Co jak co, ale to akurat ona ma najładniejszy głos z całej trójki. A poza tym co złego jest w byciu gwiazdą Disney'a? To jakieś upokarzające- nie rozumiem... A poza tym ''franklysaid ' ma rację, to jest postać fikcyjna. Nie wiem czy to dobre, aby zmieniać zdanie o kimś po obejrzeniu jednego filmu z udziałem owej osoby :/

ocenił(a) film na 6
malina183

Zgadzam się, gwiazdy disneya są w porządku. Nie rozumiem czemu wszyscy je atakują. W ostateczności krytykować możecie produkcje w jakich brały one udział. To nie one pisały scenariusze, ani wybierały sobie role. A np. Demi wydaje mi się sympatyczna, tak samo jak Selena. Wszystkie są utalentowane. Miley również. A co masz na myśli mówiąc - 'Aa Curus jest zupełnie inna .'? W czym jest inna? Co jest złego w Demi, Selenie i reszcie gwiazd disneya, skoro Cyrus jest zupełnie inna? Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. A i może źle Cie zrozumiałam, ale Justin nie jest Disneya :D I Justina z resztą też lubię.

ocenił(a) film na 7
franklysaid

Też nie wiem jak można zmienić zdanie o osobie po obejrzenie filmu, ale moje zdanie się nie zmieniło - Miley jest beznadzieją aktorką z jedną miną/

franklysaid

zgadzam się...i ja także lubię Justina;P
Ludzie zapominają, że ''gwiazdeczki Disney'a'' , to też zwykli ludzie! Jestem fanką Demi i dlatego ją broniłam. Tym bardziej, że ona naprawdę ma talent! A gwiazdą Disney'a została tylko po to by spełnić swoje marzenie- śpiewać ... Disney ja przyjął, ale, że chcieli na niej więcej zarobić, to została zmuszona do aktorstwa. Może to i dobrze, bo jest całkiem dobra aktorką. Zastanawia mnie dlaczego ona nie gra w takich filmach, bo ma talent. Według mnie Miley nie jest bardzo tragiczną aktorką, ale nie jest też idealna, z resztą nie ma osoby idealnej, więc...