Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Po co komu taka okropna aktorka, film mógłby być ciekawy gdyby nie ona. Brzydzi mnie. Nienawidzę jej.

Aquamarine_

Zgadzam sie z tobą :) Mnie też film brzydzi przez nią

ocenił(a) film na 8
Aquamarine_

Ale wy jesteście powaleni/one! Nie widzieliście filmu a już oceniacie jak w nim gra Miley!

Aquamarine_

nienawidzisz jej bo jest bogata i sławna.
a sądząc po Twoich wypowiedziach zazdrościsz jej tego. przykre, ale prawdziwe :pocieszacz:

Aquamarine_

zgadzam się z wypowiedziom powyżej na moje ona wcale nie jest okropną
aktorką wręcz przeciwnie a skreślacie ja tylko dlatego bo grała w disney
no helllo .. .nie oceniajcie jej tylko dlatego ze ma kasę jakby nie umiała
grać to na moje by jej nie obsadzili w tej roli i to jest moje zdanie ... a
jak wam się nie podoba jej gra to proste nie oglądajcie tego filmu i tyle
kto wam każe ...

ocenił(a) film na 5
Aquamarine_

Nie czepiaj sie Miley ! Fajnie śpiewa i gra, włożyła dużo pracy w swoją karierę aktorską ! Zgadzam sie z opiniami powyżej . >.<

break_up

Hah fajnie gra???? po hannie montanie tego nie widać

ocenił(a) film na 8
beeti95

Eeeeeeeee.... po Hannah Montana raczej nie da się stwierdzić jej grania bo to serial dla dzieci!!! W The Last Song będzie grała chyba pierwszą prawdziwą rolę....

ocenił(a) film na 8
dysney_xd

nom... może nie do końca dobrze sie wyraziłem... nie tyle co serial dla dzieci tylko komediowy xD

dysney_xd

No tez racja... oceni sie jej aktorstwo po tym filmie :P

ocenił(a) film na 6
beeti95

Ja także uważam, że gdyby nie Miley film byłby lepszy, bo na podstawie powieści Nicholasa Sparksa. Ta książka jest bardzo dobra, więc dlaczego niszczyć jej ekranizację poprzez zamieszczenie w obsadzie panny Cyrus? W ogóle mi się to nie podoba i z tego powodu nie wybiorę się na film. Jej aktorstwo pozostawia wieeele do życzenia.

tercc

Ja tez napewno nie bede tracic kasy aby isc na to do kina... Obejrze sobie pozniej na DVD, albo pewnie bedzie dosc szybko na necie...

ocenił(a) film na 5
beeti95

dla mnie widać, zjadłabyś przed kamerą psie zarcie ? no chyba nie ?!

ocenił(a) film na 7
Aquamarine_

Jak możesz napisać, że kogokolwiek nienawidzisz?
I to w dodatku osoby, której nie znasz.
Brzydzę się,ale tobą.

Aquamarine_

Nie podoba się?
Nie oglądaj. Proste.

ocenił(a) film na 6
tomcias10

Można wyrazić zdanie na temat filmu, tak? Więc wyrażam się: myślę, że to będzie słaby film.

ocenił(a) film na 8
tercc

Po pierwsze Ty nie myślisz!
Po drugie: Nie uważasz, że będzie to słaby film tylko słabe aktorstwo Miley!

dysney_xd

Krytykowanie filmu nim sie go zobaczy tu nie chodzi o film tylko o aktorkę by została zkrytykowana. Pytanie tylko jedno CZEMU jak jej nie lubicie to po co szukacie filmu akurat z nią ?? (ŻAŁOSNE) Nikt nie zabrania wypowiedzi ale jest ona bardziej zrozumiała jak ktos ten film widział. Całe te wypowiedzi tych "krytyków" sa sprecyzowane adekawtnie z ich dziwacznymi problemami życiowymi nieporadnością itp.

tercc

Myśleć to sobie możesz. Najpierw trzeba obejrzeć ten film, żeby mieć podstawy by go oceniać.

ocenił(a) film na 6
imalones

Rozumiem że na tej stornie znajdę wieeelkich fanów o, jakże wspaniałej i sweeeetaśnej Hanny Motany, ale nie wmawiajcie mi, że ten film będzie dobry. Bo ta dziewczyna nie ma nic wspólnego z prawdziwym aktorstwem.
Ale słuchajcie dalej hsm czy hanne motanke i wzorujcie się na niej, takich ludzi nam w świecie potrzeba.

tercc

Gdybym była fanką Miley to ByM Pi$aLa TaK, bo jej fanki to głównie 11-latki ;)
Zobaczymy co powiesz jak obejrzysz, o ile obejrzysz. Chyba, że będziesz się "brzydził" dotknąć tej płyty żeby włożyć ją do napędu.
A zresztą są gusta i guściki, jeżeli ktoś ma zamiar gnoić film bez żadnych argumentów, to nie ma sensu się wypowiadać.

ocenił(a) film na 6
imalones

Aha, więc ty masz guścik. Przykro mi. Wskaż tylko w mojej wypowiedzi słowo 'gnoję'. Widziałam traiery oraz pierwsze 10 min filmu, a także wiele video, na których, niestety, gra miley jest bardzo zła.
A co do twojego stylu pisania: fanki hanki montanki dobrze się kamuflują, więc nie wiem, czy nie jesteś jedna z nich.

tercc

a ty mi wskaż w mojej wypowiedzi słowo "ty gnoisz"

tercc

tercc:
Boże, jak mnie to denerwuje. Rozumiem, że coś się może komuś nie podobać, ale żeby najeżdżać po filmie nie oglądając go to już chyba lekka przesada. Nie lubię Hanny Montany czy HSM (to już w ogóle totalna porażka), ale stwierdzam to na podstawie tego, że to OGLĄDNĘŁAM.

użytkownik usunięty
tercc

To po cholerę wchodzisz na jej profil?
Wyobraź sobie, że nie tylko fani Miley obejrzą ten film.
Po drugie mylisz fikcję z realnym światem. W tym filmie gra Miley Cyrus, a nie Hanna Montana.
Na świecie żyją zboczeńcy, złodzieje, mordercy, terroryści, ale co tam, to Miley popełniła największą zbrodnię na świecie bo zagrała w filmie.
Lecz się. Antyfani HM są bardziej zaangażowani niż fani.

zgadzam się z Tobą

za krótki <br/>

ocenił(a) film na 8

Potwierdzam w 100%!!!

użytkownik usunięty
Aquamarine_

To do terrc.

Zapomniałam dopisać.

<za krótki>

ocenił(a) film na 7
Aquamarine_

"Nicholas Sparks napisał scenariusz specjalnie dla aktorki Miley Cyrus, natomiast dopiero po jego stworzeniu powstanie książka o tym samym tytule. " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

łyso wam??? :p <joke> :D

ocenił(a) film na 6
meredith21

Wyrażam swoją opinię i od teraz jestem dumna, że nie muszę z wami rozmawiać. To nie może być dobry film, ale tak, oglądajcie sobie. Ciekawe, czy można być po tym filmie jeszcze bardziej głupszym niż niektórzy.

tercc

Tercc masz rację :/ Mnie też film nie zachęca do obejrzenia... A to w ogóle do polskich kin wchodzi??

beeti95

Bo jest napisane że za 18 dni na świecie, a w polsce??? Mam nadzieje że tego nie będzie w polskich kinach xD

beeti95

@ beeti95/
/hihi... muszę Cię zmartwić i to mnie cieszy xD /film będzie w polskich kinach od 11 czerwca^^ /nie mogę się doczekać! xD

Mauricio_Esposito

Aha :P moze sobie obejrze xD Żeby zobaczyć czy Miley tak samo zagra tam beznadziejnie jak w hannie montanie.... Mam nadzieje ze cos sie poprawi

ocenił(a) film na 8
beeti95

No i raczej to zrobi. Zagra w dramacie, a nie w komedii dla 10-latków, z głupawymi tekstami.A więc, pożyjemy zobaczymy. :D
POZDRAWIAM !

tercc

ło Jezu nie wymądrzaj się już tak i nie rób z siebie takiej ważnej :)

imalones

to było do tercc jak coś ;)

za krótki za krótki za krótki

Aquamarine_

Spokojnie, nie chodzi o to, że oceniamy już grę Miley pomimo tego, że nie widzieliśmy filmu tylko o ten fakt, że NIEKTÓRYCH ogólnie irtuje sama jej osoba. Też na pewno macie aktorów i aktorki, za którymi nie przepadacie, więc nie brońcie Miley tylko dlatego, że jesteście jej cudownymi fanami. Każdy ma prawdo do swojej opinii. I wielu Ona na prawdę irytuje swoją samą osobą a nie grą.

brilliance

No właśnie mnie raczej bardziej ona irytuje swoją osobą..... Myśli że jest pępkiem wszechświata ( sama kiedyś coś mówiła, że jest taka utalentowana i nikt jej nie doruwnuje, A np. Jakaś Dakota Fanning czy anna sophia robb a nawet abigail breslin??? Są od niej młodsze a w o wiele bardziej ambitnych produkcjach grały)
Kiedyś też coś pisało w gazetach i na necie że była w restauracji kolo poprosił ją o imię i nazwisko a ta już wściekła że jej nie rozpoznał krzyczy "Jestem Miley Cyrus" Jak mnie takie gówno(Miley) irytuje.....

Moja kuzynka jest na nią schapana... Wszystkie plakaty z nią ma, naklejki na szafach, ale mnie to wnerwia.... Nie wiem czemu ona ją tak lubi może jak dorośnie to zmądrzeje(ma 11 lat), bo nie powinna lubić osoby która nawet własnych fanów obraża i mówi że są gorsi od niej...

beeti95

O boże, skąd ja to znam... :D Mam sześcioletnią siostrę, która też jest jej fanką, ma taką ogromną naklejkę w jej osobą na ścianach. O.O masakra. xDDD

Aquamarine_

Wiesz co jesteś po prostu chamska. Jak możesz tak obrażać ludzi, których
nawet nie znasz! I na podstawie czego ją oceniasz? Tego,że była gwiazdą
Disney'a to sądzisz, że przez nią będzie film do bani? Żal...

ocenił(a) film na 5
vendeful

żal, żal, żal, żal, żal mi was!
o co wy sie tu wykłocacie ? (mowie do tych antyfanow)
fajny to oglądajcie, niefajny to won, i tyle !
ja mam go zamiar obejrzeć, uwielbiam hanne montane, i mam gdzies co sobie o niej myslicie!
chcecie wciagnac ludzi do swojej elitarnej grupy antyhanna, czy co ?!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jesteście poprostu żałooośni ! narka : *

break_up

więcej emotek się nie dało ?
to forum jest po to aby mógł wypowiedzieć się każdy, a nie tylko fani Miley Cyrus/Hanny Montany.

brilliance

To że Miley grała w Montanie to nie znaczy że " Ostatnia piosenka " jest słaba.
Przyznam że nie lubie Hanni Montani ale, w tym filmie zagrała bardzo dobrze.
Jak jej nie lubicie to nie oglądajcie.

użytkownik usunięty
LejdiRella

ciekawe jak wy byście się czuli czytając takie rzeczy o sobie, bo zagraliście w jednym głupim serialu. jesteście żałośni.! jak nie odpowiada wam aktorka to nie oglądajcie filmu i nie wypowiadajcie się na jej i jego temat. grono lamusów, którzy myślą, że obrażając miley cyrus, która jest bogata i sławna, będziecie fajniejsi, gratuluje toku myślenia.

Aquamarine_

oj trochę przesadzacie, ja rozumiem że można kogoś nie lubić ale od razu nienawidzić? brzydzić się? co niektórzy piszą że fani będą bronić, nie jestem fanką tej dziewczyny, nie znam jej ale w filmie zagrała ok, nie było źle. film dobry, książka jeszcze lepsza, a ocenianie dziewczyny za to jaka jest prywatnie to już głupota i przesada

ocenił(a) film na 8
anet_

całkowicie zgadzam się z anet_ a co do założycielki tematu nie powinnaś oceniać filmu zanim go nie obejrzysz
bo to jest żałosne....

Aquamarine_

dziecko! a co ci ta Miley zrobiła?

ocenił(a) film na 8
BlackRose58

... no comment nie rozumiem tych ludzi którzy myślą tylko "hannah montana"!!!