Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

głupawym filmom dla średnio inteligentnych nastolatków przypisuję się gatunek melodramatu

ocenił(a) film na 8
MrRollerful

Przykro, że dla średnio inteligentnego @MrRollerful'a dali dostęp do internetu.

parradox12

Ha Ha i myślisz, że udało ci się błysnąć
lepiej się nie przyznawaj, że film ci się podobał ... Kończ waść, wstydu oszczędź KROPKA

ocenił(a) film na 8
MrRollerful

Dla mnie film nie był najgorszy a ze względu na to iż darzę Pannę Cyrus sympatią (mimo, że jej gra aktorska nie była najlepsza) tym bardziej miałem powód do oglądania.

ocenił(a) film na 7
MrRollerful

Troche musisz być ograniczony umysłowo skoro uważasz , że tej tematyce nie powinno przypisać się melodramatu ( cięzka choroba , śmierć ojca , próba odnowienia kontaktów z dziećmi ) Nie wiem do jakiego gatunku byś to zaliczył

Matt142

o tragedia !!!! :D:D:D ty musisz być ograniczony skoro nie widzisz różnicy pomiędzy dramatem a czymś co jest tworzone w infantylny sposób pod kontem nastolatków ... to że w fabule wplata się to o czym pisałeś nie czyni jeszcze tego dramatem (dramatem nie w sensie tragicznych wydarzeń ale dramatem filmowym) !!!!
pytałeś co to jest ... proste - ckliwa historyjka dla takich ludzi o małej elastyczności mózgu jak TY
ktoś obyty, znający się na rzeczy nie nazwie tego filmu poważnym, a dramat jako gatunek jest z charakteru a raczej siłą rzeczy poważny

ocenił(a) film na 7
MrRollerful

"dramat jako gatunek jest z charakteru a raczej siłą rzeczy poważny " - temat śmierci ,choć oklepany , nikt mi nie będzie wmawiał że nie jest tematyką poważną . Dobieraj odpowiedniej słowa bo sam się wkopujesz desperacko broniąc zdania

Matt142

a ty co troglodyta... czytaj ze zrozumieniem !!! bo matury nie zdasz
wyraźnie napisałem ze rzeczy o których wspominałeś są tragedią i niczym dobrym i jak napisałem występują w tym filmie
ale co z tego!!! skoro film jest infantylny
to też mam ci prościej wyłożyć bo pewnie też nie zrozumiesz
zanim napiszesz odpowiedź poproś kogoś jak już coś żeby ci pomógł ją zrozumieć

ocenił(a) film na 7
MrRollerful

Skoro rzeczy o których wspomniałem są tragedią i niczym dobrym , to film może należeć do takiego gatunku .

Matt142

w dramacie w zależności od problematyki występują różne odmiany gatunku charakteryzujące się swoistą poetyką, w tym filmie tego nie ma bo to czuła historyjka dla młodzieży
ile razy mam to pisać ... robię to już trzeci raz a ty cały czas odbijasz i nie dajesz żadnych argumentów !!!!

ocenił(a) film na 7
MrRollerful

Dobra koniec . Głupi i tak zostanie przy swoim .

Matt142

hehe dobre zakończenie sporu:)