Ostatnia piosenka

The Last Song
2010
7,1 105 tys. ocen
7,1 10 1 104957
4,9 9 krytyków
Ostatnia piosenka
powrót do forum filmu Ostatnia piosenka

Dzisiaj właśnie oglądałam ten film. Na począku jak tylko dowiedziałam się że tam gra Miley Cyrus nie byłam raczej zachwycona. Ale po oglądnięciu tego filmu byłam w szoku. Film rewelacyjny , naprawdę ! polecam =]

ocenił(a) film na 7
karcia22

Zgadzam się :) Też na początku jak zobaczyłam Miley Cyrus myślałam że ten film to będzie koleję gó... typu Hanna Montana,ale przyznam że film mnie mile zaskoczył. Sama Miley zagrała całkiem dobrze a film naprawdę piękny. Polecam jak najbardziej ;)

ocenił(a) film na 8
chochlik091

tez mi się podobał ale książka... bez porównania lepsza. czytając ryczałam chyba przez ponad 100 stron.. ;) polecam.

ocenił(a) film na 8
anetaa_93

Ta książka jest w Polskim wydaniu także bo widziałem tylko angielskie wersje?
A jeśli tak to czy jest dostępna jakoś na internecie?

ocenił(a) film na 8
parradox12

na pewno jest, ostatnio wypożyczyłam ją z biblioteki więc na necie tez raczej znajdziesz ;)

ocenił(a) film na 9
anetaa_93

Wczoraj obejrzałam, film piękny! całą końcówką przeryczałam.. a co do ksiązki, nie czytałam ale chyba się skuszę jak tylko będę miała na to czas. Pozdrawiam.

karcia22

Nauczka na przyszłość żeby nie oceniać po pozorach:D Ja również ze względu na tkliwy tytuł i odtwórczynie głównej roli podchodziłam do filmu sceptycznie. A tu proszę...z czystym sumieniem mogę dać mocną 7.
Dobrze że oglądałam go sama i nikt nie musiał oglądać przez połowę filmu mojego beczenia...smutny był;(
...ech...żeby jeszcze znaleźć troszkę czasu na przeczytanie książki;/

ocenił(a) film na 5
karcia22

Nie wiem jak film ale książkę czyta się ,,jednym tchem" ; )

http://www.sklep.gildia.pl/literatura/133988-nicholas-sparks-ostatnia-piosenka