Żenujący i głupawy filmik / nie wiem jak mozna sie podniecać takim kiczowatym gniotem. kiepska gra aktorska, kiepski i amatorski scenariusz. Żenada pod każdym wzgledzie. Ale i tak znajdzie widzów....
Oj przykro mi, że takie ludzie chodzą po filmwebie. Takie l;udzie powinni chodzić po innych stronach. Chyba mnie zrozumiałeś ? Bo wypowiedziałem się w porostym języku dla prostych ludzi :). Pewnie nawet tego filmu nie oglądnąłeś, że mówisz o kiepskiej grze aktorów. Napewno ty byś zagrał lepiej, może zgłoś się na casting ?? Wpisz w goole casting na rolę ciecia, powinno znaleźć się coś dla ciebie :)
Pozdrawiam wszystkich :)
"Napewno ty byś zagrał lepiej, może zgłoś się na casting" - genialny, po prostu genialny argument! Długo nad nim myślałeś?
Dziwny masz gust no ale coż!!Twoje zdanie! Mnie sie ten film bardzo spodobał. Lekki bardzo pozytywny a jednocześnie cos przekazujący!
Kolejny kretyński i napisany bezmyślnie temat przez "miSZCZa kinematografii" znajacego sie na aktorstwie i pisaniu scenariuszy.
Żenada
ja uwazam ten film za prosty w fabule lecz milo sie go oglada .. historia latwa do przewidzenia ale bardzo fajna . nie mam nic do tego filmu . podobal mi sie a glowna bohaterka swietnie odegrala role!
Nie wiem czego się spodziewałaś? Kiedy wypożyczasz albo idziesz do kina na komedię amerykańską to zwykle takie one są, nie ma co wylewać żali na forum. Mnie się podobał gdyż była ładna sceneria, fajni aktorzy i scenariusz. Czasami dobrze jest obejrzeć taki prosty, lekki film, a nie zadręczać się cały czas dramatami, czy innymi filmami, które przygnębiają (oczywiście nie wszystkie, ale ja przynajmniej po większości jestem przybita).
'sekretem zycia jest... masło' no moze i maslo, ale ze wole na poslizg margaryne to czworke postawie za usmiech i stare dobre polsatowe czasy :)
Film uważam za miły i momentami przyjemny ale czy z tego powodu jestem głupia? Nie powiedziałabym.
Insoud ma racje, może mówi trochę za ostro, ale film niestety jest słabiutki i do bólu przewidywalny, plus to rola Gerarda Depardieu,, aż dziw ze zagrał czymś tak głupim....
taki film ... O.... prosty rodzinny z miłą atmosferą zero przemocy i nie dla mnie. Ja dziękuje za takie kino. Ale jeśli chodzi o daną tematykę i gatunek oraz biorąc pod uwagę do kogo jest on skierowany, można postawić 5/10 Najbardziej rozbawiły mnie te czeskie Alpy w karlovych varach . Pozdrawiam
Tylko nota 1/10? To co oceniasz na 5? Titanica?
Ja oglądałem 2 razy i spodobał się mi. Chciałbym również w przyszłości go obejrzeć.
Czy ty wiesz jak oceniać filmy? Dajesz tylko oceny 1,8,9,10. Co sprawia że twój gust jest mało przekonywujący i mało rozumny....
....po za tym dajesz 9 Hi Way i Little Man , a Apocalypto tylko 1
a mnie się bardzo podobał ! uśmiałam się i to bardzo ! spodziewałam sie czegoś gorszego! polecam jak najbardziej !! ;)) 8/10 ;)