Ostatnie wakacje

Last Holiday
2006
7,0 18 tys. ocen
7,0 10 1 17522
Ostatnie wakacje
powrót do forum filmu Ostatnie wakacje

Cieply film do obejrzenia w wolnej chwili.Mozna domyslec sie jakie bedzie zakonczenia,mimo tego film ten ma urok....Dobrze dobrani aktorzy,szczegolnie gl. bohaterka ;) Polecam :))))

Pistacia

przeciez sie dobrze skonczylo co ty chcesz glowna bohaterka nie umarla.

puma

"co ty chcesz"-ale o co Tobie chodzi????
Wiem,ze dobrze sie skonczylo....

ocenił(a) film na 8
Pistacia

Film jest spoko, mimo, że oglądałam go ok. 2 w nocy wcale nie był usypiający. Jak wyżej napisano film: ciepły, można łatwo domyśleć się zakonczenia (ale to wcale nie niszczy całego ,ogólnego efektu). Pomimo tego, że oglądałam go pół roku temu, wcale nie uwarzam go za nudny i z chęcią oglądłabym ponownie. Polecam :)

ocenił(a) film na 8
shii7

właśnie, że końcówka niszczy dobry efekt. gdyby nie to, to dałbym ocenę więcej :)
SPOILER: liczyłem na to, że ktoś spadnie z tego gzymsu ;]

Glanc

"liczyłem na to, że ktoś spadnie z tego gzymsu ;]" ~ O Ty - nunu ;)

Pistacia

Ja też. Ślisko było. Kurde. I tyle ludu się zwaliło.
Ktoś powinien był zlecieć.

ocenił(a) film na 6
green_gherkin

Już w sumie kij z zakończeniem, bo raczej nie wierze, że w połowie ktoś się łudził że komukolwiek spadnie w tym filmie choć włos z głowy a co dopiero żeby ktoś poszybował z gzymsu. Film nie miał być wybitny raczej, a jak komuś odmienił życie (bo takie rzeczy też czytałem) to chyba tylko przez przypadek. Mimo wszytko film nie drażni pewno za sprawą głównej bohaterki:)...średnie to, ale to chyba atut filmu, bo biorąc pod uwagę "zawiłość" fabuły, przypuszczam że z założenia film miał być raczej słaby..a wyszło jak wyszło...czyli nie najgorszej...:)

ocenił(a) film na 7
Pistacia

heh.. tez liczyłam, że ktoś spadnie.. w takiej kolejności, że główna bohaterka dowie się prawdy i po tym spadnie he he..

fajnie się oglądało..aktorka bardzo przekonująca... banan nie znikał mi przez cały film.. niby taki prosty, ale przekazuje co nieco wartości...

też bym chciała skoczyć ze spadochronem..:]

ocenił(a) film na 8
Pistacia

Mimo, że film jest o kobiecie, której został miesiąc życia i postanowiła dobrze wykorzystać ten czas, swym optymistycznym podejściem pozwala o tym co gorsze nie myśleć, wielokrotnie u widza wywołuje uśmiech. Podejście do życia godne podziwu, ja nawet jak bym wiedział, że mam ostatni miesiąc życia, to bym nie odważył się tak robić.