Przyznam szczerze, że po przeczytaniu tych wszystkich negatywnych opinii na temat tego filmu, zastanawiałam się czy pojśc na niego do kina. Ostatecznie zaryzykowałam i..... bardzo dobrze zrobiłam! Zupelnie nie rozumiem aż tak ogromnej krytyki tego filmu. Film jest ciekawy, zaskakujący, trzyma w napięciu do ostatniej chwili. I mimo że nie przepadam za Pawłem Wilczakiem film naprawdę mi się podobał. Zdecydowanie polecam!
Mnie się też podobał, choć po wpisach na filmwebie, można było spodziewać się gniota w stylu Kac Wawa! Owszem nie jest to film najwyższych lotów, ale oglada się dość dobrze, nie nudzi i trzyma w napięciu.Na plus nowe nie ograne twarze,ładna aktorka w roli głównej. Minus- gra Wilczaka, bardziej pasuje do ról komediowych. No, ale jak dla mnie spoko gość, mogę na niego patrzeć.
Kac Wawa to niezły film,tylko po prostu jak Media Expert,nie dla idiotów.Możesz patrzeć na Wilczaka,heheheehe,a to mnie ubawiło setnie dziś z rana i wprawiło w dobry nastrój mimo brzydkiej pogody za oknem.A film mam już na widelcu,może go dzisiaj obejrze i ocenie fachowym okiem,czy sie nadaje czy lepiej se dupy nie zawracać.Ale z doświadczenia wiem że nisko ocenione filmy okazują się całkiem dobre,i lepiej się tym nie sugerować,a polegać na swoim rozumie,bo przecież tu nie oceniają experci,a tylko pospolity lud narodu,czyli gimbusy trole,mohery,itd itp.