widziałem trailer..i..wystarczy...dlaczego Ci pseudo reżyserzy nie nauczą się czerpać wiedzy od Mistrzów?? Przecież większość filmów z lat 50-60 " kasuje" to "dzieło" już na starcie.."Popiół i Diament","Nóż w wodzie", "Pociąg", "Zbrodniarz i Panna", "Morderca zostawia ślad",...pomysł, realizacja, zdjęcia, muzyka, gra aktorska, ktoś powie nowe czasy...moda, styl prosto z zachodnich produkcji...gdzie?? płaskie zdjęcia, kiepska charakteryzacja, zaprezentowane dynamiczne ujęcia po prostu śmieszą to nie dorasta do pięt takim reżyserom jak Scorsese, De Palma,Tarrantino,Davis,McTiernan,Donner,.Ostra Randka i to 3d podobnie jak większość takich polskich pseudo filmów akcji , komedii, dreszczowców to kpina!!! takie produkcje masowo powinny lądować co najwyżej w kablówce a nie trafiać na duży ekran..jeśli wogóle..
Trailer jak trailer, nie wiem jak po tym można oceniać film. Na razie można co najwyżej powiedzieć, że powinni zatrudnić lepszego typografa.
Hm.. czy tylko ja miałem wrażenie, oglądając trailer, że to komedia? I ja się pytam po jakiego.. to 3D?
Kadrów i gry aktorskiej całego filmu po trailerze nie sposób oceniać. Kiepskie efekty specjalne nie przekreślają całego filmu. Nie mówię, że ten film będzie dobry, bo pewnie nie, ale bycie pewnym co do oceniany filmu po samym zwiastunie jest dość durne
Można, bo często jest tak, że nawet kiepski film ma dobry trailer. Tutaj mamy beznadziejny trailer co znaczy, że jest już bardzo źle .Średnia na pewno nie przekroczy 5 gwiazdek :) wspomnicie moje słowa.
http://www.youtube.com/watch?v=m8e-FF8MsqU
Bardzo kiepski trailer, dobry film. Można było się strasznie przejechać.