PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=337690}
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14167
6,4 8 krytyków
Ostrożnie, pożądanie
powrót do forum filmu Ostrożnie, pożądanie

Chodzą słuchy, że film jest mocno kontrowersyjny? Moim zdaniem jest, ale nie aż tak by była to wada - raczej pobudza nasze myślenie i sprawia , że na wiele aspektów patrzymy zupełnie inaczej. A jakie jest Wasze zdanie? Podobnie myślimy?

kamilusek9

przekonamy się 18 stycznia
napewno zapowiada sie interesująco

ocenił(a) film na 10
amir1980

poczekamy... zobaczymy...
czytałam wiele opinii o tym filmie.... i myslę, że warto iść
a co do opinii, że jest kontrowersyjny, wolę przekonać się na własnej skórze...

ocenił(a) film na 10
Kedzior_3

Na własnej skórze powiadasz... Oj myślę, że się nie zawiedziesz. Czytał ktoś recenzję we Wprost...? podobno jedna z erotycznych scen w filmie była kręcona kilkanaście godzin... No i zachwyca kunsztem. Ciekawostką jest, że aktorka która zagrała w tej scenie jest dopiero co debiutującą artystką i ma nieco ponad 20 lat. No i jest bardzo apetyczna... :):):)

ocenił(a) film na 10
kamilusek9

nie mogę stwierdzić czy jest... apetyczna :) ale z cała pewnością mogę napisać, że ma bardzo delikatną urodę... także słyszałam , że jest to jej debiut aktorski... czytałam wypowiedzi krytyków i podobno poradziła sobie z tą niełatwą rolą... a moim zdaniem, została od razu wrzucona na głęboką wodę... a co do scen erotycznych... strasznie długo, ale to pewnie z tego względu, że aktorzy musieli przygotować się do tego psychicznie, emocjonalnie...

ocenił(a) film na 10
Kedzior_3

Wcale się nie dziwię że dziewczyna musiała przygotować się psychicznie... Ona wygląda jakby byłą dziewicą a scena jest bardzo ostra... Ale masz rację zagrała bardzo dobrze... niejedna aktorka miała by ogromny problem z taką sceną a ona zrobiła to profesjonalnie... Zresztą wiele aktorek jak Julia Roberts czy Natalie Portman czesto w ogóle rezygnują z udziały w filmie jak w scenariuszu widzą takie sceny. Nie ma co - TANG WEI ZAGRALA PIERWSZORZEDNIE - moze nawet Oscara dostanie?

kamilusek9

wygląda jakby była dziewicą? lol2 aha ;)

ocenił(a) film na 10
Aff

No ja wiem , że może to dziwna metafora... Bardziej miałem na myśli niewinność. Aktorka ma bardzo spokojne rysy twarzy, delikatny uśmiech, słowiczy cieniutki głos, prawdziwa dama... A tu taka scena... Nikt mi nie powie ze nie było ostro i kontrowersyjnie...

kamilusek9

Hmm, moim zdaniem film byłby dużo bardziej znośny gdyby zrezygnowali jednak z 45 minut scen łóżkowych, które szczerze mówiąc są niesmaczne. Chociaż mężczyzna siedzący koło mnie w kinie wyglądał na uszczęśliwionego-.-

ocenił(a) film na 10
caance

45 minut? To chyba lekka przesada, aż tyle czasu nie zajmowały te sceny. Ja osobiście nie uważam żeby, były niesmaczne; uważam, że właśnie zostały nakręcone z dużą rozwagą i są po prostu piękne.

ocenił(a) film na 10
Aff

a czy to źle, ze wygląda jak dziewica... hmm to młoda, utalentowana aktorka... emanuje od niej świeżość, niewinność, ale nie znaczy, że źle sobie poradziła z tą rolą... na pewno nie było jej łatwo, ale jednak podjęła się zagrania tej roli... i moim zdaniem efekt jest bardzo dobry :)

Kedzior_3

moim zdaniem poradziła sobie z tą kreacją świetnie,

kamilusek9

>>> Ciekawostką jest, że aktorka która zagrała w tej scenie jest dopiero co debiutującą artystką i ma nieco ponad 20 lat. :):):)<<<<
rzeczywiście nieco. Tylko 29

ocenił(a) film na 10
p4inkill3r

rzeczywiście ma 29 lat:) ale to nie zmienia faktu, że jest młoda :P