PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32054}

Ostrożnie z dziewczynami

The Sweetest Thing
2002
6,0 29 tys. ocen
6,0 10 1 28778
5,3 6 krytyków
Ostrożnie z dziewczynami
powrót do forum filmu Ostrożnie z dziewczynami

"zboczony"?! toz to cała prawda o nas kobietach(przynajmniej mi znanych), non stop o seksie, wielkości penisa, łapiące dzienw rozkminki i fazy :) You're too big too fit in here...
czekam na jakąś umoralniającą gadkę :P
PZDR dla tych co mają połowę mózgu :D

ocenił(a) film na 10
maja_san_D

zupełnie zapomniałabym o czymś konkretnym na temat tego filmu... Co powiecie na akcję ze śpiewem MEGA, WZRUSZAJĄCEJ piosenki z Armagedon'u podczas wyjmowania kolczyka z migdałków?! Albo końcówka i cały początek z tym kolesiem który nie mógł znieść odrzucenia i insynuował że Christina to lesba(oops znowu powiedziałam to słowo?!?!) hehehheheheheheh
10/10, choć trzeba byc mocno szurniętym i wkręconym żeby dawać tak wysoką notę:P

ocenił(a) film na 7
maja_san_D

Oj, wiesz, że się z Tobą zgodzę ?Cała prawda o Was- kobietach ! :P

użytkownik usunięty
tomek1313

Heh też dałem 7/10:) Jak na taką głupią komedię to naprawdę można się było nieźle pośmiać, czasem nawet zarechotać (np.scena z 'harlejowcem' podglądającym 2 główne bohaterki w jadącym samochodzie - poezja:D). Fajnie, że jakaś kobiałka nie boi się napisać całej NAGIEJ PRAWDY o kobietach;) Pozdro

ocenił(a) film na 7

w 100% się zgadzam, scena z harley'owcem komiczna :D

ocenił(a) film na 8
Dentysta

Najlepsza :)

ocenił(a) film na 9
maja_san_D

ja sięgam po ten film jak mam zły humor ... akcja z motocyklistą i podnoszeniem zakrętki od błyszczyka a przy tym miny Christiny mnie wprost rozwalają :)

ocenił(a) film na 10
alex_aj

BUHAHAHA! Pisałam to 5 lat temu... Czy coś się zmieniło? Może mniej mówimy teraz o wielkości, bo przecież nie to się liczy :) Ale do filmu ostatnio wróciłam jak szukałam czegoś lekkiego na babski wieczór :D p.s. Nadal nie piłam pina coladas... shame on me ;) Za to oglądałam film "Mój chłopak się żeni" również z Diaz i jakoś strasznie skojarzyły mi się obie sceny śpiewane w restauracji :)

maja_san_D

Zapomniałaś posłac sobie pozdrowienia. [jak w pierwszym poście]

ocenił(a) film na 8
maja_san_D

jak to było..? nie mogę uwierzyć że rucha mnie liliowy słoń?! boże, uwielbiam sama nie wiem czemu. A pina colada pyszna, nie Kacha?:P

użytkownik usunięty
mastabuhh

yhy. i wolę na takim komentarzu poprzestać:D

ocenił(a) film na 8

Too Big To Fit In Here.;]

mastabuhh

ta piosenka jest dla mnie tak irytująca że aż śmieszna

ocenił(a) film na 5
maja_san_D

To nie wiem jakie kobiety ty znasz ..
te kobiety z filmu zachowują się jak gimnazjalistki.

pati1109

gorzej.... niestety...

maja_san_D

10/10 za taki film? świat schodzi na psy...

ocenił(a) film na 10
malloe

Generał Daimos albo Kapitan Jastrząb to też 10/10 wg mojej dziecięcej percepcji... Każdy ma prawo oceniać wg swoich doznań, doświadczeń, interpretować na swój sposób. Spokojnie, Filmweb wyciągnie średnią z naszych skrajnych ocen ;) Świat schodzi na psy jak zamiast wyrażać swoje opinie przeżywamy kolejne fale ekscytacji oceniając innych, próbując wepchnąć ich w nasz światopogląd. Świat składa się zarówno z tak inteligentnych ludzi o niezwykle wysublimowanym poczuciu humoru, jak i ludzi których śmieszą żarty niskiego lotu.

maja_san_D

Słusznie , jeżeli to są twoje spostrzeżenia to gratulacje .

maja_san_D

Za ten ostatni komentarz masz u mnie 10/10 @;-)

... chociaż prawdę mówiąc... w sekrecie... @:-), to jednak nie przepadam za "ludźmi których śmieszą żarty niskiego lotu".

Ale po twoich wcześniejszych wypowiedziach mogę stwierdzić z 90% pewnością, że już jesteśmy... yyyyyyyyy... no jak to powiedzieć????

Bo nie kumplami ani kumpelami bo różni nas płeć... wiec sam nie wiem jak to nazwać... chociaż zgodnie zasadami pisowni języka polskiego to chyba poprawnie było by "kumplami"... no w tej dziedzinie to jednak rodzaj męski ma pewien prymat @:-)@:-) bo analogicznie do rodzajów przymiotników to w liczbie mnogiej odpowiada to rodzajowi meskoosobowemu, wystarczy tylko że choć jeden facet zaplącze się w grupie @:-) ... no taka jest prawda.

Aaaa!! I pozdrowienia dla tych co mają tylko jedną półkulę mózgową (chociaż nie bardzo wiem jak mogą w ogóle funkcjonować @:-)... i to już nawet nie procesy myślowe mam na myśli @:-) tylko najzwyczajniejszą fizjologię), no i dla tych co standardowo mają dwie... chociaż może nie obie tak samo sprawne @:-)@:-)

ocenił(a) film na 7
maja_san_D

Popieram w pełni. I cieszę się że są bronisz swojego zdania. Chociaż przyznam, że na początku myślałem że miałaś na celu prowokację :) Film bardzo fajny, ale trzeba mieć do niego odpowiedni dystans (a może przede wszystkim - do siebie). Pozdrawiam i tak trzymaj!

ocenił(a) film na 5
maja_san_D

Brrr... Boże, chroń nas od takich ,,kobiet"...

kris40i4

nie martw się, mnie też ciężko uwierzyć, że po tym świecie chodzą takie puste laski.

maja_san_D

Obejrzałam ten film wczoraj i muszę przyznać że jest kilka zabawnych żartów "niskich lotów", ale całość jest dość żenująca. Też mogłabym powiedzieć że to cała prawda o kobietach... gdybym miała jakieś 15 lat i kompletnie nie znała życia. W tym wieku mniej więcej buzowały hormony.