PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32054}

Ostrożnie z dziewczynami

The Sweetest Thing
2002
6,0 29 tys. ocen
6,0 10 1 28760
5,7 9 krytyków
Ostrożnie z dziewczynami
powrót do forum filmu Ostrożnie z dziewczynami

moim zdaniem najsmieszniejsza scena byla gdy w wc christina zostala "zgwalcona" w oko a cortney przeleciala przez caly kibel...smieszna byla tez ta jak christina wyrzucila to jedzenie z robalami z samochodu a ono lecialo jak ptak i walnelo w przednia szybe:):)ogolnie caly film byl przesmieszny...i ten moment jak courtney udaje lesbijke przed tym motocyklista:):)

użytkownik usunięty
lexi_20

calkowicie sie z Toba zgadzam, te sceny byly naprawde dobre ;)

ocenił(a) film na 10
lexi_20

hahaha ja też lałam na tych scenach z kumpelą, świetne :)

lexi_20

najlepsza jest "penis song";)
http://youtube.com/watch?v=BL8FYxtrRj8 - jesli ktos nie widzial:D

ocenił(a) film na 6
lexi_20

no ta z jedzeniem jest gicior!!! i ta w lazience rowniez!!! plakalam ze smiechu. a no i jeszcze akcja ze spema na sukience w pralni :))

saraya_2

Albo jeszcze w łazience dyskotekowej. Dziewczyny macają cycuszki Courtney. Podgląda dwóch facetów "Dlatego chodzą tam parami" :lol:

ocenił(a) film na 8
makintosz

Nom.. :) Mi tez sie podobało jak macali piersi Courtney w toalecie i ten koles przechodził i sie przewrócił :D Dobre tez bylo na poczatku filmu jak Jane zanosiła sukienke do pralni i koleś sie jej pytał po czym to plama :D haha xD dobre to było. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
makintosz

Najbardziej podobała mi się scena kiedy Christina macała piersi kolezanki:P Wtedy jakis koles przechodzący obok toalety sie przewrócił:P
Równiez bardzo podobal mi sie poczatek filmu kiedy Jane odnosiła sukienke do pralni i koles sie jej pytał po czym ta plama:D i jeszcze te dzieci weszły:P . Pozdrawiam .

ocenił(a) film na 5
lexi_20

Rozesmialam sie tylko w dwóch momentach: przy gwalcie w oko i gdy slon spadl ze schodów. reszta slabiutka, a ta piosenka o penisie - ZENADA :]

lexi_20

zgadzam sie w wami w 100% najlepsze sceny w aucie z robalami, w kiblu jak sie macały, ( i ten tekst , "nie martw się są sztuczne") noi gwałt w oko rządzi!! Zajebista komedia, dawno sie tak nie usmialem!! haaha super jak Christina sikała do pisuaru!! hahaha

ocenił(a) film na 3
lexi_20

Scena gwałtu byłe denna - humor na najniższym możliwym poziomie... i w ogóle nie było to śmieszne; było nudne i żenujące (tak jak cały film).
Scena z jedzeniem była dla 6 letnich dzieci oglądających bajki w stylu 101 dalmatyńczyków... już przeciętny nastolatek wie, że motyw był totalnie nierealny, a co w nim było śmiesznego, to nie rozumiem? Stary placek spadł na przednią szybę? To jest śmieszne? Aha... no to "hahaha" -nie zorientowałem się... Żenada! Kogo to śmieszy? Czy Wy w ogóle macie maturę?
Udawanie lesbijki przy motocykliście... ok, powiedzmy, że to było "zabawne" -ale też nie kretyński sposób, w jaki to robiła ta "aktorka" tylko sam pomysł i sytuacja...
Ogólnie bardzo słaby film na niskim poziomie i słabo zagrany... no w ogóle żenada... Jak ktoś chodzi do gimnazjum i go śmieszy "pindol w oku" to polecam... Ale jeżeli używasz masy, którą masz w głowie w ponad 10% to daruj sobie ten film... szkoda czasu!!!! Nie śmieszne nudy!!!
Pozdro.