Izraelczyk jest bardzo cwanym oszustem, który wykorzystał naiwność kobiet. Gość jest atrakcyjny bo ma zdjęcie w luksusowych autach, drogich hotelach i markowych ciuchach. Kobietom się to podoba i nie ma w tym nic dziwnego jednak mam wrażenie, że większość przedstawionych dziewczyn jest oderwana od rzeczywistości i dlatego nie potrafi zareagować w odpowiednim momencie. Z mediami społecznościowymi i rożnego rodzaju aplikacjami jak ze wszystkim trzeba umieć się obchodzić i znać umiar.
Ogólne uważam, ze film jest dobrą przestroga i jest wart obejrzenia.
"Kobietom się to podoba i nie ma w tym nic dziwnego". No właśnie to jest dziwne, że rozkładają nogi za kilka zdjęć z luksusowego hotelu czy samochodu.
A co do oceny to masz rację, ten dokument otworzy trochę oczy tym najbardziej naiwnym.
Oczywiście, że mi nic do tego. Niech każdy robi co chce. Tylko proszę bez lamentu później, ok? Jak wkładasz rękę do ogniska, to się poparzysz. Zapamietaj
Zgadzam się absolutnie! Co do tego oderwania od rzeczywistości to wydaje mi się, ze wpływają na to trzy cechy: niska samoocena, wychowanie na ideałach (np Disneya), ślepe poszukiwanie miłości i akceptacji.
Jak najbardziej dobra to przestroga, zaś sama historia rodem z filmu Hollywood. Jestem aż pełen podziwu dla takich ludzi, jak czarny charakter, jakim to trzeba być pewnym siebie człowiekiem i umieć grać, żeby robić coś takiego, odsuwając wszelkie wątpliwości i obawy przed niepowodzeniem. Oczywiście ubolewam też nad stratami ofiar, żeby nie było.