Oszust z Tindera

The Tinder Swindler
2022
6,4 41 tys. ocen
6,4 10 1 41490
6,2 23 krytyków
Oszust z Tindera
powrót do forum filmu Oszust z Tindera

Izraelczyk jest bardzo cwanym oszustem, który wykorzystał naiwność kobiet. Gość jest atrakcyjny bo ma zdjęcie w luksusowych autach, drogich hotelach i markowych ciuchach. Kobietom się to podoba i nie ma w tym nic dziwnego jednak mam wrażenie, że większość przedstawionych dziewczyn jest oderwana od rzeczywistości i dlatego nie potrafi zareagować w odpowiednim momencie. Z mediami społecznościowymi i rożnego rodzaju aplikacjami jak ze wszystkim trzeba umieć się obchodzić i znać umiar.

Ogólne uważam, ze film jest dobrą przestroga i jest wart obejrzenia.

ocenił(a) film na 8
Dejwid89

"Kobietom się to podoba i nie ma w tym nic dziwnego". No właśnie to jest dziwne, że rozkładają nogi za kilka zdjęć z luksusowego hotelu czy samochodu.
A co do oceny to masz rację, ten dokument otworzy trochę oczy tym najbardziej naiwnym.

ocenił(a) film na 7
krobier

Akurat Tobie nic do tego kto z kim i z jaka częstotliwością chodzi do łóżka.

ocenił(a) film na 8
nomercy1410

Oczywiście, że mi nic do tego. Niech każdy robi co chce. Tylko proszę bez lamentu później, ok? Jak wkładasz rękę do ogniska, to się poparzysz. Zapamietaj

ocenił(a) film na 7
Dejwid89

Zgadzam się absolutnie! Co do tego oderwania od rzeczywistości to wydaje mi się, ze wpływają na to trzy cechy: niska samoocena, wychowanie na ideałach (np Disneya), ślepe poszukiwanie miłości i akceptacji.

ocenił(a) film na 8
Dejwid89

Jak najbardziej dobra to przestroga, zaś sama historia rodem z filmu Hollywood. Jestem aż pełen podziwu dla takich ludzi, jak czarny charakter, jakim to trzeba być pewnym siebie człowiekiem i umieć grać, żeby robić coś takiego, odsuwając wszelkie wątpliwości i obawy przed niepowodzeniem. Oczywiście ubolewam też nad stratami ofiar, żeby nie było.