Strasznie głupie i puste te laski XD w sumie to karma, chciały "bogatego" żeby mieć wygodne życie, nie patrzyły na to kim on jest tylko patrzyły na samochody itp. Same go chciały naciągnąć na kasę, bardzo mądry facet XDXD popieram oszusta!
Generalnie to ja nie popieram żadnych oszustw, próbuje tutaj nie szkalować ofiar ale koleś wiedział jak je emocjonalnie zagiąć, mam wrażenie że one bardzo chciały wierzyć w to że jest księciem z bajki, tak bardzo tego chciały że żadna nie chciała z tej bańki mydlanej za szybko wyjść. Najzabawniejsze to były fotki z zakrwiawionym ochroniarzem, przecież to odrazu było widać że dostali w...ol na dyskotece, daje sobie łapę uciąć że napili się za bardzo i trafili na większego kozaka lub kilku kozaków.
Oczywiście nie powinno się oszukiwać ludzi, ale dla mnie laski 20-letnie, które naciągają na kasę starych 80-letnich dziadków milionerów to też oszustki. I chyba każdy sobie zdaje sprawę, że to nie na serio.
X
Dlatego niestety przez głupotę dziewczyn z tego dokumentu uważam, że dopadła je karma. Jeśli patrzysz tylko powierzchownie na ludzi, przedmiotowo, a nie chcesz faktycznie poznać tej osoby jaka jest to tak sir to kończy.