Czemu nie można oceniać tego filmu skoro już go można oglądać? :P i to w dobrej jakości
:P
Właśnie, też mnie to dziwi. Film miał w Polsce premierę 13 albo 20 kwietnia (zależnie od źródła w www)
Z tego co zauważyłam , najwcześniejsze wpisy są z 2009 roku. Wiadomo ,że w pewnej chwili produkcja "Outposta 2" szła jak krew z nosa i istniały obawy ,ze cały projekt się sypnie. Może zwyczajnie zapomnieli o tej stronie?
Osobiście próbowałam sie skontaktować ze współautorem strony- użytkownikiem Kono, niestety jestem na filmwebie "świeżakiem" i nie mogę wysyła prywatnych wiadomości. Pozostają Braddock i Modliszka , pozostałe dwie osoby współtworzące tą stronę
Datę premiery teoretycznie może dodać każdy zarejestrowany użytkownik. Teoretycznie, bo od jakiegoś czasu (będzie już chyba z ponad pół roku) dodawanie dat jest zablokowane przez redakcję. Jeśli znacie datę premiery i macie na jej potwierdzenie jakieś źródło (najlepiej imdb.com, ale akurat do tego filmu chyba nie przejdzie to co tam podają) możecie napisać na blogu któregoś z administratorów (osoby z niebieską głową), żeby dodała tę datę do bazy, a tym samym odblokowała możliwość oceny danego filmu.
Na Imdb.com znalazłam tylko tyle: 2012: premiera w Anglii; 04.04 .2012- międzynarodowy premierowy Trailer;
27.04.2012: premiera na Dvd w Niemczech, nie wiem czy to wystarczy, obawiam sie że nie nie modgę namierzyć brytyjskiej daty premiery. Na pewno w kwietniu, ale nie wiem dokładnie kiedy- szukam dalej...
znasz może inne źródła oprócz imdb...._
A to co tam pisałaś o tym 13-tym czy 20-tym to skąd miałaś? Dobry spis źródeł jest na tym blogu: http://www.filmweb.pl/user/jenny777
Tutaj data premiery jako kwiecień 2012, jak to jakoś ładnie uargumentujesz to powinno przejść: http://rateyourmusic.com/film/outpost__black_sun/
Tamte dane miałam z któregoś z serwisów z filmami online, ale jak widać nie jest to miarodajne źródło, dzięki za podanie innych kontaktów .
Wogóle dodać jakieś info tutaj na Filmwebie jest praktycznie nie możliwe. Osoby zajmujące się akceptacją informacji zrobią wszystko aby zaproponowaną zmianę odrzucić. Jakie kierują nimi powody nie mam zielonego pojęcia ale już od dawna nie próbują nic tutaj dodać a jak trafię na jakąś ciekawostkę zostawiam ją po prostu wyłącznie dla siebie:)