Czy ktoś się orientuje kto ma być głównym odbiorą tego filmu? Zastanawiam się nad pojsciem do kina tyle tylko że nie chce zasnąć na kinie familijnym...
no dokladnie. jak ktos juz zobaczy film to niech da znać czy jest sens go ogladac maja juz pare lat na karku
nie jesli zamkne oczy i zaglusze uszy -tak robilem gdy dawali zwiastun django xD
Dobrze wiedzieć, że takich dziwaków jest więcej ;) Od czasu jak przestałem oglądać zwiastuny i nawet czytać opisy fabuły, filmy wydają się jakieś takie ciekawsze. I nawet potrafią czasem czymś zaskoczyć.
Ja nie oglądam zwiastunów z jeszcze innego powodu- w większości są one beznadziejnie zrealizowane. Wszystko razi ohydnym kiczem, tandetą i zamiast zachęcać to odpycha. Zwiastuny tylko niektórych megaprodukcji i poważniejszych dramatów wypadają ciekawie.
Zwiastuny często mogą być mylące. Przy takiej Alicji w krainie czarów w zwiastunach podkreślano dziwaczność tamtej krainy, postać kapelusznika i to, że robi to Tim Burton. A w samym filmie kraina była jakoś mało dziwaczna, kapelusznika było stosunkowo mało, a Burtonowego klimatu nie czuć było w ogóle. Człowiek liczył na dziwaczny i nie konwencjonalny film Burtona, a dostał kopię opowieści z Narnii.
Avengers w zwiastunach było zupełnie innym filmem niż to co dostaliśmy.
Więc nie zawsze fakt iż podobał mi się zwiastun oznacza, że to film dla mnie.