i zapowiada się ekstra :) Jedyną większą wadę jaką można było zarzucić pierwszej części (rozpatrując ją oczywiście czysto pod kątem kacyjniaka :P), to to, że Gypsy Danger był jedynym Jeagerem który mógł coś zrobić. Tym razem wygląda na to, że wszystkie 4 mechy będą miały przynajmniej swoje 5 minut. Czekam z niecierpliwością.
Ekstra? Jeżeli oczekujesz kolejnego badziewia, będącego połączeniem transformers i power rangers, którego grupą docelową są dzieci do lat 12, to może i masz rację.
Pacific Rim był inny i wyróżniał się na tle innych produkcji i potworach, inwazji etc. Zmiana reżysera pogrzebała nadzieję na dobre sequel i może dłuższą serię.
Uwielbiam jak ludzie oceniają filmy po zwiastunach, po prostu kocham. Może jeżeli nie lubisz filmów tego typu to po prostu ich nie oglądaj, dla mnie to czysta rozrywka, fabuła wtedy schodzi na 2gi plan, trochę dystansu, to nie film Cohenów czy Tarantina który skupia się na dialogach i fabule.
No po samym zwiastunie juz wylewają pomyje. Choć ten beznajdziejny, nie rozumiem po co dają piosenki zamiast muzyki filmowej, PR ma genialny motyw przewodni.
Normalnie bym nie oglądał, ale oryginał mi się podobał i liczyłem na część drugą w podobnym klimacie.
Przecie styl Del Toro był mega dziecinny. Te kolorowe neony i niebieskie świecące Kaiju. Jeager ruskich i jego załoga mnie rozjebała i ta ruska pieśń w tej scenie omg. I w jednym trzech chińczyków samurajów xd A najbardziej infantylny był ten handlarz organami Kaiju ze złotymi butami.
A tu reżyser świetnego spartakusa, skupi się na walkach. Zdjęcia- twórca star treków i star warsów.
Tak ci się pierwsza część nie podobała, ale hejtować drugą która nie wyszła przyszedłeś...
Venetor w odpowiedzi na post: WujekChu1ek | 30 minut temu
No po samym zwiastunie juz wylewają pomyje. Choć ten beznajdziejny, nie rozumiem po co dają piosenki zamiast muzyki filmowej, PR ma genialny motyw przewodni.
Mnie właśnie dwójka wydaje się przerysowana. Trailer filmu przypomina teledysk z MTV. Genialna nuta z PR została zastąpiona rapem, oryginalny design Jagerów zamieniono na Bayformery (zobacz sobie Crimson Typhoona i Cherno Alpha z PR). Świat ratują dzieciaki. A żarty w postaci pokazywania Jaegerem fu.ków. ów. ów to już totalne dno. I przede wszystkim brak tutaj apokaliptycznego klimatu części pierwszej. Aha i jeszcze jeden z nowych Jaegerów jest zbudowany na złomowisku przez dziewczynkę, nazywa się scrapper i morfuje się w kulkę.....