PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618823}
6,5 115 tys. ocen
6,5 10 1 115268
6,9 51 krytyków
Pacific Rim
powrót do forum filmu Pacific Rim

Komentujcie i dyskutujcie, chętnie poznam wasze opinie. Moim zdaniem najlepiej wyglądał ten
rosyjski MK1, niestety nie pamiętam nazwy.

tomalek_1447

Cherno Alpha - to ten Rosyjski, mi najbardziej podobał się Amerykański - Gipsy Danger.

tomalek_1447

Mi chłopaki to chiński jednostrzałowiec:)

tomalek_1447

Coyote Tango.

TEN Z RETROSPEKCJI Mako

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

skąd wiesz, że się tak nazywał ? masz może jakieś informacje o tym, lub jest jakaś strona z wszystkimi Jeagerami podanymi ?

tomalek_1447

http://pacificrim.wikia.com/wiki/Jaeger

TUTAJ MASZ NAZWY WSZYSTKICH Jaegerów o jakich wiadomo. Wiele z tego pochodzi z prequelowej książki/komiksu

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

dzięki wielkie

tomalek_1447

Ciekawi mnie nazwa ''Mammoth Apostle'' Mamut apostoł? Tak to brzmi po polsku. ALBO Eden assasin. Dobitnie jest to puszczenie oka do fanów gry komputorowejj Ubisoftu Assasin's Creed

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

zgadzam sie, szkoda że nia ma ich szkiców lub czegoś, oprócz tego wydaje mi sie że "Solar prophet" może być nawiązaniem do Atlasu chmur :P nic tylko mieć nadzieje na kontynuację i więcej Jeagerów i Kaiju

ocenił(a) film na 8
tomalek_1447

Chiński Crimson Typhon

tomalek_1447

TUTAJ JEST LISTA JAEGERÓW Z UNIWERSUM PACIFIC RIM, NIE TYLKO TE FILMOWE ALE I Z PREQUELOWEJ KSIĄŻKI/KOMIKSU ()NIE PAMIETAM CO TO BVYŁOI)

http://pacificrim.wikia.com/wiki/Jaeger

The_Fallen

No ludzie, pochwalcie się. Jeśli ktoś czytał prequel to także może powiedzieć który nam się najbardziej podobał.

ocenił(a) film na 7
tomalek_1447

Chyba Striker Eureka, bo był najbardziej humanoidalny. Do tego te wysuwane ostrza przy dłoniach - prawie jak assasyn.

tomalek_1447

Chiński Crimson Typhon nieźle prezentował się od środka, ci synchroniczni Chińczycy w środku dawali szczyptę adrenaliny. Główny Jeager bohatera Mark też był odjazdowy, oraz jego ostrza ;)

ocenił(a) film na 8
tomalek_1447

Coyote Tango był piękny, tuż za nim Striker Eureka.

ocenił(a) film na 7
lock_erz

Zdecydowanie Gipsy Danger, miał manualne zasilanie ;) A to już spory atut ( jak pokazała jedna scena w filmie).

ocenił(a) film na 7
tomalek_1447

Cherno Alpha. zdecydowanie :)
Fajny design miał również Crimson Typhoon
Striker Eureka i Gypsy Danger - jakieś takie... typowe.

tomalek_1447

Crimson Typhon super

tomalek_1447

Crimson typhoon Mark 4 jeden z najlepszych i najszybszych sterowane przez Trojaczki słynni z ich ruchy ,Thunder cloud formation