Pierwsza część filmu o pająkach była emitowana już jakiś czas temu, więc dla przypomnienia: jest to sequel filmu o pajęczycy z projektu "Teściowa", która latając po promie kosmicznym pogryzła kosmonautów aż zamieniły się w spuchnięte zombie, po czym rozbiła prom na pustyni. Następnie siała terror w tajnej bazie wojskowej, by ostatecznie urosnąć od niebotycznych rozmiarów i wyjść zaszaleć na miasto. Druga część o pajęczakach na okręcie (stąd telewizyjny tytuł "morski koszmar", nie liczcie na jakieś pająki z płetwami rekina xD) będzie emitowana w najbliższy wtorek, 17.09 o 21:35 w Tv6.
Czemu te filmy lecą tak późno??
Jedyny film klasy Z o pająkach jaki widziałem dział się w jakiejś dzungli w jaskini i tam odbywał się straszliwy proceder kradzieży organów
Snułem sobie plany że sobie zerkne na ten film może i cały sie uda obejrzeć. A tu nagle wszystko przekreśla emisja jakiegoś syfu typu prawo agaty
nio ładnie, ładnie, tak w środku tyg imprezujecie???!!! prosze tam ich pozdrowić :)
zdecydowanie większy ubaw byłby na jedynce, ja nie mogłam uwierzyć, że ten film tak nakręcili!!! genialny po prostu :)
drugą połowę 1 cz pająków oglądała ze mną Madzia.... jak zabili pająka na końcu to krzyczała "hura" tyle, ze r trzeba wymienić na j, bo nie umie jeszcze r wymawiać :):):)
"nieźije paniąk mamo, hur[j]a"!!!!!!
znaczy się, że mąz został zainfekowany??? oł noł!!!
ooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciała wisiały na hakach, jak w nocnym pociągu z mięsem :))))))))))))))
ciekawe kto w tak szybkim tempie by zmienił ciała w kawałki miecha wołowego :)))))
o Jezusiczku... ta część jest tak nudna jak flki w oleju....pająk tu w ogole dostał rolę????