Kolejna odsłona desperackiej walki ludzi z ośmionogimi drapieżcami żądnymi ludzkich tkanek w stanie płynnym. Czy zjednoczenie sił i fakt posiadania kręgosłupa, zarówno kostnego jak i moralnego pomoże w starciu z bezkręgowcami? Tego dowiemy się już dziś o 20. Z uwagi na mroźne plenery zalecamy przygotowanie ciepłej herbaty na seans :)
no bo to pewnie bylo po to, zeby ten pajak byl syty przez 2h... ale sie rabnal w obliczeniach, bo wyszlo, ze stanowil za malo kalorii najwidoczniej ;)
Z karabinu nie umieli ustrzelić ale trzymając wielką armatę nieporęczną to trafili wszystkie trzy bez specjalnego celowania.
jak taka rynna snowboardowa może być "zamkniętym pomieszczeniem" ??
O ja... co to było.. pająk w więzieniu ? :D
już zatuszowali sprawę :D środki halucynogenne i omamy... i znowu będziemy myśleli że gigantyczne pająki to tylko w filmach....
No ale prosze jaki materiał na sequel - tajemnicze pająki wyrywają się na Syberii i atakują Moskwę.
"Szto e to Iwan?"
"Nie znaju, Dymitr... Ale ZABIERA MI NOGĘ!!!"
film spoko :) na minus trzeba zaliczyć, że w zimie za mało skąpo ubranych lasek było :/ krwi i trupów było ok, pare fajnych scen też :)
Ja dałem 3, a dałbym 4 gdyby nie takie durne zakończenie. Dzięki że wypisywaliście te absurdy bo ja ze śmiechu nie mogłem :D