Kolejna odsłona desperackiej walki ludzi z ośmionogimi drapieżcami żądnymi ludzkich tkanek w stanie płynnym. Czy zjednoczenie sił i fakt posiadania kręgosłupa, zarówno kostnego jak i moralnego pomoże w starciu z bezkręgowcami? Tego dowiemy się już dziś o 20. Z uwagi na mroźne plenery zalecamy przygotowanie ciepłej herbaty na seans :)
a grzaniec tez wchodzi w rachube? tylko taki chyba oprocentowany, bo na zupelnie trzezwo to ciezko to bedzie chyba w pelni zdzierzyc :D
Ubytek herbaty wskutek automatycznej reakcji fontannowej z ust po jakimś absurdzie w filmie to mniejszy koszt niż ubytek jednakiej ilości oprocentowanego grzańca ;P
Lepiej oglądać w skupieniu. Przez grzańca możesz przegapić jakieś ciekawe momenty ;)
Witam :) Biegnij przez las - na pajaka wpadnij dopiero na odsłoniętej polanie xD Bądź myśliwym - nie miej ani jednej sztuki broni palnej.
Lepiej nie mieszkać w pobliżu naukowców lub nauczycieli biologii, bo oni zawsze ściągają kłopoty na okolicę xD
bron taka tego typu to przezytek... telepatyczna to jest cos :D albo moze powinni uzyc jakiejs tesciowej... podobno jad takiej potrafi ukatrupic 3 pajaki naraz :D
Film ma ocenę 3,5 nie wiem, czy podołam tak ambitnemu kinu. Przyznam się szczerze, że wolę serię z rekinami, w której młoda Pani doktor od ryb kolejny raz ratuje amerykańskie wybrzeża przed koszmarem. Swoją drogą, to nauczyłem się z tych filmów, że rekiny przyciągają fale radiowe, zwłaszcza o brzmieniu rockowym, jak również kable wysokiego napięcia. Dobrze, że w Bałtyku nie ma takich a tylko jakaś głupia rura od gazu, chociaż kto wie...
Dobry wieczór ;)
troszku mnie nie było. ale jużem się poprawił
nie ma to jak dobre kino w mroźne zimowe wieczory, idealnie wpasowuje się w klimat dzisiejszy
czas na reklamę
No i już czekam na więcej ich uroczych dźwięków.
"Filmy o których nigdy nie zapomnisz" - trudno zapomnieć o czymś czego kadry widzę 10 razy na godzinę xD