PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=254145}

Pakt milczenia

The Covenant
2006
6,2 29 tys. ocen
6,2 10 1 29295
5,8 6 krytyków
Pakt milczenia
powrót do forum filmu Pakt milczenia

bo skoro to cos ma średnią ponad 7, to musieliście naoglądać sie wielu koszmarnych gniotów. mi niestety (a może raczej na szczęście) nic gorszego do głowy nie przychodzi... +1/10. + za ta ciężarówke

Cris

Ja ci mogę podać jeden tytuł. Bloodrayne w reżyserii Uwe Bolla.
Film jest w miarę tak żeby oglądnąć z nudów. 6 to dobra ocena. No może 7 za ciężarówkę i bijatyka pod koniec.

ocenił(a) film na 8
Cris

Nie no film nie jest takie fatalny... ogladaliscie np przekleta? w zyciu nie widzialam bardziej beznadziejneg horroru a przy okazji sie na tym posmialam... a pakt milczenia to fakt horror to nie jest ale poogladac sie na spoko bez nudow da

ocenił(a) film na 5
Florka

Dobra, zmieniam swoją ocenę, żeby nie było, z 2/10 daję 1/10, bo to wstyd przecież :D
Mam nadzieję, że się coś zmieni, ale nie liczę na wielki przeskok :P

ocenił(a) film na 10
Cris

"SIN CITY" jest to najgorszy film później się jeszcze kilka dziesiąt i tak na 40 miejscu (od końca) więc ja daje mu 5/10 bo widziałam wiele gorszych i lepszych filmów

Samcia

Jak mozesz tak bluznic o sin city? Pewno dla ciebie najlepszym filmem jest crossroads z Britney. Sin city to film genialny i dodatkowo najlepsza ekranizacja komiksu jaka kiedykolwiek wyszla na swiat.

baiano84

dokaldnie! sin city to super film! mam do niego naprawdę duzy sentyment i bardzo go lubię. a Covenanta jeszcze nie widziałem. co do najgorszych filmow to ja wymiękłem po 10 góra 15 minutach Ultraviolet. to jest dopiero MEGA KICHA i poporstu nie byłęm w stanie siezmusić do oglądania dalej a to coś znaczy!

Samcia

Myślałem, że żartujesz, aż zobaczyłem tytuły filmów które określiłaś mianem arcydzieła ^^...

Cris

hhaha!!! no tak! jak ktos ma kryminalnych w avatarze to nic dziwnego że nie rozumie SinCity... Dziewczynko - na szczęście o gustach się nie dyskutuje... a dalej sobie języka strzępić nie będę...