ja dzisiaj ogladalem ten film i musze powiedziec ze zrobil na mnie wrazenie, tresc nie banalna, nie powtarza innych pomyslow, oglolnie polecam i ta muzyka rewelacja!!!
no to chyba ogladalismy dwa rozne filmy.....moim zdaniem powtarza sie dawny schemat srednich filmow :
a) fajnie wygladajacy trailer (pokazujacy praktycznie wszystkie najlepsze sceny z filmu)
b)podpieranie sie tym, ze tworcy czegos tam, (co odnioslo sukces)
c)kalkomania underworlda w tym przypadku, skoki (scena zeskoku potomka wygnanej rodziny + odglos dzwonu, ktory skads znamy ;) ), czarne oczy (masz ;) (hybryda werewolf+wampire)
z muzyka sie zgodze, owszem fajna ale nie przesadzajmy zbytnie
z fabula jest niestety gorzej, pomysl dobry, wykonanie i zakonczenie mocno mnie zawiodlo.....
obwejrzec mozna ale nie oczekujcie od tego filmu jakosci takiej jaka pokazal trailer.....
ja wyrazilem swoja opinie, dodam jeszcze co pewnie uznacie za grzech ale ja nie ogladalem underworlda, trailera tez niestety nie, po prostu to czy komus film sie podoba czy nie to kwestia gustu, pozdrawiam
spoko nie mowie, ze nia masz racji ale czegos lepszego sie spodziewalem po filmie a tu taka lipa.....ehhh juz nie robia takich filmow jak kiedys
Po zwiastunie moja szczęka była na podłodze. Bynajmniej nie z wrażenia. Wyglądało to jak reklama pełnometrażowego teledysku metroseksualnego boysbandu z okropnymi efektami. Eww!