5,6 12 tys. ocen
5,6 10 1 12458
6,0 4 krytyków
Nadprzyrodzony pakt
powrót do forum filmu Pakt

Do oglądania tylko w nocy przy maksymalnej ciszy .. genialne ujęcia .. niebanalny scenariusz .. i to wszystko po niskich kosztach filmu, ale w ogóle tego nie czuć. Polecam ;)

Defekt18

minusem tego filmu sa dłużyzny, mnie trochę znudził, dlatego tak jak mówisz, film trzeba oglądać w ciszy i przy maksymalnym skupieniu 6/10

Defekt18

Ujęcia? nic nadzwyczajnego ;) ( a z ciekawości, które ujęcia? ) Trochę banalny, naiwny. Momentami nawet nielogiczny! A główna bohaterka niesamowicie irytująca.
Jak już się działo coś ciekawego... to trwało to zaledwie chwilę, po czym kończyło się totalnym nieporozumieniem ;)
Dla mnie... takie słabe 5

zwierzus

Kamerzysta się nie cackał ;) motyw z lampą na dzień dobry .. ujęcia przy motorze .. a przede wszystkim sceny z drzwiami .. no i oko w judaszu na koniec .. i w ogóle mógłbym mówić długo .. niecodzienne ujęcia .. według mojej opinii rzecz jasna :)

Defekt18

Na moje film jak najbardziej do obejrzenia. Trochę naiwny, niedopowiedziany, niedopracowany ale pare scen nawet spoko. D*py nie urywa lecz na pewno lepiej obejrzeć to niż po raz 10-ty oglądać to samo na polskim kanale ogólnodostępnym... :D

Defekt18

A ja się zastanawiam gdzie się podziały ciała siostry i koleżanki głównej bohaterki, a jeżeli je ukrywał pod podłogą to w całym domu było by czuć rozkładające się zwłoki. Jak długo ten koleś się ukrywał w tym domu i czy ta zmarła babcia o tym wiedziała. No i samo zakończenie nie wiem o co kaman skoro go zabiła.