No i jest tak, jak przewidywalem. Znow trafilem z ocena, czyli 1 bez ogladania, bo wiecej temu filmowi nie mozna wystawic.
Ty chyba jeszcze nie widziales beznadziwjnego horroru skoro taka ocene wystawiles. Malo filmow z tego gatunku obejrzales.
O nie, jestem amatorem tego rodzaju kina i obejrzalem mase horrorow. Ten znalazl sie na liscie "nieporozumienia gatunku wszechczasow".
Ta jasne. Obejrzyj sobie Bunt zmarłych i porownaj sobie te horrory. Zobaczysz ze sa gorsze i jak taki film badziewny ocenisz?
Obejrzalem "Bunt zmarlych". Film beznadziejny, ale wcale nie gorszy od "The Pact" bowiem oba sa jednakowo nieudane.
To, ze znam sie na sztuce i potrafie ja odroznic od chlamu. Jesli uwazasz, ze film "Pakt" nalezy to tych dziel, ktore sa wyznacznikiem dobrego gustu, to o twoim guscie nie mozna rzec nic a nic dobrego.
Nie chodzi mi o sztuke,ale ktos kto mowi ze film The Pact jest taki jak Bunt Zmarlych to sorry, ale nie chce mi sie na ten temat dyskutowac bo brak slow.
Ma znaczenie i to duze. Fabula, aktorstwo itd. Jest masa roznic miedzy tymi filmami i tylko slepy by tego nie zauwazyl.
Jeśli ktoś wystawia ocenę 1 temu konkretnemu obrazowi (zwłszcza bez oglaądania), to na pewno świadczy o wyrobionym guście filmowym i znawstwie kina. Nie masz pojęcia czym jest kino grozy. Miniatury filmowe z serii "Hichcock przedstawia" penie uznałbyś za denne, ale masz prawo do tego. Tak samo masz niestety prawo do trollowania, co IMHO nie tylko powinno być zabronile, ale nawet karalne.
To jest film, który jak najbardziej można zaliczy do horrorów i to dobrych. Chyba, że ktoś za film grozy uważa taki, w którym mnóstwo jest krwi i flaków, a nie taki, w którym ważna jest fabuła, klimat i rosnące napięcie. Wtedy "the pact" może unać za słaby i nudny film. Ale o gustach się podobno nie dyskutuje.