Polska premiera 13 maja po 42 latach od premiery Czechoslowackiej
bedzie gdzies w kinach , na dvd czy po prostu którys kanal tv go puści?
Czego nie ogarniam? Że film w Polsce po kilkudziesięciu latach ma premierę? Premiera to przecież nie tylko kinowa, tzn., że nigdy jeszcze w Polsce nie był puszczany, czy to w tv czy w kinie.
Nie ogarniasz powtórnych wejść filmów do kin, i bierzesz je za pierwsze premiery.
No to lol, jak powtórne to po cholerę podają to jako premierę? PREMIERA JEST JEDNA. I jak widać nie tylko ja nie ogarniam bo nie ja założyłem ten temat. Imo to jest chore, więc ciężko to ogarnąć.
Żeby film był wśród premier. Nie ma oddzielnego działu dla reedycji. Teraz już ogarniasz?
PREMIERA JEST JEDNA! Jak film premierowo leci na Polsacie po kilku latach po tym jak był w kinie to jakoś nie ma tego jako premiera na filmwebie ;P Nie ogarnę bo to jest głupie. Po pierwsze nie wiem po co informować o reedycji, a po drugie jeśli już tak bardzo na tym zależy adminom tej strony to niech zrobią osobny "dział" jak to nazwałeś. Wystarczyła by notka "ponowna premiera" obok tytułu i tyle. A może ja chcę wiedzieć kiedy była ta pierwsza i co? Zresztą nigdzie nie jest napisane, że to reedycja, więc skąd wiesz?
Jest recenzja w majowym Filmie (Ocena: 5/6) , więc myślałem że już niebawem zobaczę. A tu jeszcze do sierpnia trzeba czekać.
Pewnie nie ma i będzie czarno-biały. Miałem nadzieję ,że po 40 latach zrobią wersję w kolorze tak jak np. polskich klasyków.Tak czy tak trzeba poczekać na wersję po polsku bo po Czechosłowacku można obejrzeć w całości na YT.